SIS pudra solubila energizanta Go Electrolyte bidon 500gr

SIS pudra solubila energizanta Go Electrolyte bidon 500gr

71,00 Lei

Science in Sport

Cod produs:

Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și îndulcitor. Este la fel de ușor de digerat ca și apa, oferind o hidratare rapidă. Produsul conține diverse surse de energie ce energizează mușchii, cu un raport optim de electroliți ce ajută organismul să absoarbă mai eficient apa în timpul efortului, ceea ce crește rezistența în anduranță și vă protejează de crampe.

Selecteaza optiunea
Aromă
Verifica stoc

Icon securitate LibraPay

Partajeaza
  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.
  • 36g de carbohidrați și electroliți per porție
  • Energizare și hidratare înainte și în timpul efortului
  • Previne epuizarea și deshidratarea

Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și îndulcitor. Este la fel de ușor de digerat ca și apa, oferind o hidratare rapidă. Produsul conține diverse surse de energie ce energizează mușchii, cu un raport optim de electroliți ce ajută organismul să absoarbă mai eficient apa în timpul efortului, ceea ce crește rezistența în anduranță și vă protejează de crampe. Consumați produsul înaintea efortului pentru pregătirea organismului, atunci când transpirați intens.


006557

Referinte specifice

ean13
5025324006557

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !