• La reducere

Cotiere Slytech One Heavy Duty

292,00 Lei -20%
365,00 Lei

Shred

Cotierele Slytech One Heavy Duty MTB de la Shred sunt concepute pentru riderii de downhill,  asigurând cel mai înalt nivel de protecție. Shred folosește spuma proprietară 2nd Skin XT, care se adaptează în mod inteligent și progresiv la diferite forțe și viteze de impact pentru protecție completă - chiar și în cazul unor accidente cu consum scăzut de energie. Spuma este ținută în locaș în manșoane din neopren tăiate anatomic, iar materialul Armortex® de pe exterior, protejează impotriva abraziunii si a puncției. Cureaua superioară din velcro asigură protecția corpului.

Marime
Disponibil

Icon securitate LibraPay

Partajeaza
  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

"Misiunile speciale necesită produse personalizate, pentru a se potrivi cu cele mai exigente nevoi ale riderilor noștri. În centrul liniei noastre de impact se află spuma revoluționară SLYTECH 2ND SKiN ™ XT. Linia Impact are piesele de protecție complet complementare cu protecția din spate, pentru a adăuga siguranță, confort și încredere în misiunile care necesită cel mai inalt grad de protecție."

Înarmați cu un angajament profund față de inovare, Shred creează echipamente de protecție ce nu fac compromisuri. Datorită tehnologiilor de vârf din industrie - inclusiv Slytech NoShock ™, Slytech Flexi ™ și Slytech 2nd Skin ™ XT – protecțiile de corp Slytech maximizează siguranța, confortul și mobilitatea. Datorită tehnologiilor de ultimă generatie pentru schi, snowboard și ciclism montan, echipamentul de protecție Slytech corespunde fiecărei mișcări pe care o faceți pentru a inspira încredere și pentru a vă oferi protecție de neegalat.

SLYTECH 2ND SKIN™ XT

 

Tehnologia proprietara SLYTECH 2ND SKiN ™ XT înseamnă siguranță și confort fără compromisuri. Datorită microstructurii sale speciale, s-a dovedit a fi cel mai eficient absorbant de șoc disponibil pentru protecția corpului. Atunci când este purtat și încălzit de căldura corpului, devine moale și flexibil, oferind un confort de neegalat.

DESCRIERE

Cotierele Slytech One Heavy Duty MTB de la Shred sunt concepute pentru riderii de downhill,  asigurând cel mai înalt nivel de protecție. Shred folosește spuma proprietară 2nd Skin XT, care se adaptează în mod inteligent și progresiv la diferite forțe și viteze de impact pentru protecție completă - chiar și în cazul unor accidente cu consum scăzut de energie. Spuma este ținută în locaș în manșoane din neopren tăiate anatomic, iar materialul Armortex® de pe exterior, protejează impotriva abraziunii si a puncției. Cureaua superioară din velcro asigură protecția corpului.

 

SPECIFICATII TEHNICE

CONSTRUCȚIE - Țesătură din neopren cu panou frontal Armortex®, curea superioară cu Velcro

STANDARDE DE SIGURANȚĂ - EN 1621-1 Nivelul 2 (protectii pentru articulații de nivel moto), E Tip A

MATERIAL - Protecție la cot SLYTECH 2ND SkiN XT

 

CARACTERISTICI

SLYTECH 2ND SKiN XT - Spumă proprietară care se adaptează în mod inteligent și progresiv diferitelor forțe și viteze de impact pentru protecție completă - chiar și în cazul accidentelor de energie redusă. Pur și simplu, rămâne flexibilă atunci când te dai, apoi se întărește și te protejează când te prăbușești.

ARMORTEX® - Panoul frontal fabricat în ARMORTEX®, alegerea perfectă pentru protecția împotriva abraziunii și a perforațiilor

IMPACT PROGRESIV INTELIGENT  - Protectiile noastre se adaptează în mod inteligent și progresiv la diferitele energii și viteze ale impactului, pentru a asigura întotdeauna o protecție completă

HARDWARE FREE - Plasticul dur poate provoca vătămări, chiar dacă este doar un dispozitiv de reglare a curelei. Am ales să eliminăm orice componente posibile din plastic din produsele noastre

NON TOXIC – Protecțiile noastre nu contin formamida, sunt non-alergenice și nu conțin substanțe nocive

 

IN CUTIE

Protectii pentru coate, Info Manual, Sticker Slytech

SLYTECH NOSHOCK™

 

Structura patentată de tip fagure ce imbuntațateste atât siguranța cât si confortul oferit de spuma proprietară Slytech 2ND SKiN ™ XT, reduce greutatea și imbunătățește ventilația.

SLYTECH FLEXI™

Foarte subțire, flexibil și ușor, elementul de protecție prezintă un model hexagonal care îi permite să se formeze pe piele și să se potrivească cu fiecare mișcare pe care o faceți.

Shred

YNEEPHGXL

Fisa tehnica

Producator
Slytech
Tip protecții
Cotiere / Antebraț

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !