ochelari

Ochelarii pentru ciclism, sunt instrumente indispensabile în zilele cu soare puternic. Au și rol de protecție împotriva prafului sau insectelor.

Ochelari 

Au fost găsite 22 de produse
200,00 lei
0 Recenzie(i)

 Ochelari pentru bicicleta, BBB Impulse BSG-38, albi cu lentile fumurii

250,00 lei
0 Recenzie(i)

Rama ochelarilor SHRED SOAZA reprezinta progresul tehnologic in lumea goggles. Lentile foarte generoase construite cu pini pentru montarea foliilor tear-off.

229,00 lei
0 Recenzie(i)

Ochelari Dragon MDX Rasta pentru downhill / freeride cu rama din poliuretan.

230,00 lei
0 Recenzie(i)

Ochelari Dragon MDX Elevate pentru downhill / freeride cu rama din poliuretan.

175,00 lei
0 Recenzie(i)

Ochelari de soare foarte usori, cu rama din duraflex usor flexibil si rezistent, lentile galbene din policarbonat corectate optic, protectie 100% UVA,UVB,UVC, rezistente la impact si durabile, pad-uri hidrofile anti slip pe nas si brate pentru a nu aluneca cand transpirati.

119,00 lei
0 Recenzie(i)

Ochelarii Northwave Blaze au lentile off-center: Axa centrului focal este aliniat cu centrul ochiului astfel incat ochiul sa nu oboseasca. Curbura lentilei ofera o protectie esentiala impotriva razelor soarelui, insectelor si nu cauzeaza distorsiuni ale imaginii.

185,00 lei
0 Recenzie(i)

Ochelarii Northwave Team au lentile off-center: Axa centrului focal este aliniat cu centrul ochiului astfel incat ochiul sa nu oboseasca. Curbura lentilei ofera o protectie esentiala impotriva razelor soarelui, insectelor si nu cauzeaza distorsiuni ale imaginii.

381,00 lei
0 Recenzie(i)

Ochelari pentru ciclism Northwave Galaxy cu lentile fotocromatice.

Arată 1 - 15 din 22 elemente