incaltaminte

Pantofii pentru ciclism sunt un factor cheie atunci când suntem în căutarea unor rezultate de top.

Încălțăminte 

Au fost găsite 73 de produse
475,00 lei 495,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi special construiti pentru disciplinele gravitationale cu aderenta crescuta in toate conditiile de vreme. Talpa Vibram® durabila ce nu permite alunecarea.

439,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de dama pentru drumetie Northwave TERREA PLUS. Talpa Damp-Lite, o talpa all around din cauciuc natural cu aderenta imbunatatita

795,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de mountainbike Northwave REBEL cu talpa Carbon XC intarita cu fibra de carbon in zona contactului cu pedalele. Coeficient de rigiditate 12.

559,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de drumetie Northwave OUTCROSS PLUS ce beneficiaza de o talpa Explorer cu rigiditate calibrata in zona mediana, combina transferul optim al puterii la pedala cu flexibilitatea, atunci cand sunt folositi la mers

529,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de mountainbike Northwave SCREAM 2 SRS construiti pe o talpa cu tripla densitate Speedlight 3D ce are un index de rigiditate de 10

839,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de drumetie Northwave X-CROSS GTX. Talpa Explorer cu rigiditate calibrata conceputa de Michelin, este eficienta atat la pedalat cat si la sesiunile de mers.

183,00 lei
0 Recenzie(i)

Huse de iarna pentru pantofi Northwave NEW HUSKY. Material din  Neopren 100% impermeabil

215,00 lei
0 Recenzie(i)

Huse pantofi pentru anotimpul rece Northwave FAST WINTER. Material neopren rezistent la apa si vant.

1 049,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de MTB pentru iarna Northwave RAPTOR GTX. Pantofii beneficiaza de o talpa de cauciuc intarita cu carbon ce are un indice de rigiditate 8. Pantofii Northwave RAPTOR GTX beneficiaza de tehnologii inovatoare pentru a-ti pastra picioarele uscate si incalzite chiar si pe temperaturi de -10°C.

959,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de MTB pentru iarna Northwave RAPTOR GTX. Pantofii beneficiaza de o talpa de cauciuc intarita cu carbon ce are un indice de rigiditate 8. Pantofii Northwave RAPTOR GTX beneficiaza de tehnologii inovatoare pentru a-ti pastra picioarele uscate si incalzite chiar si pe temperaturi de -3°C.

959,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofi de sosea Northwave FLASH GTX cu talpa NRG Air Carbon intarita cu fibre de carbon. Membrana Gore-Tex® Pique impermeabila si rezistenta la vant, mentine un climat uscat si calduros chiar si la temperaturi de -3°C.

468,00 lei 585,00 lei
0 Recenzie(i)

Am luat pantoful nostru clasic de MTB si l-am adus la un nivel mult mai ridicat. Giro Manta™ R dispune de o noua talpa din nailon si cauciuc turnat, pentru o rezistenta mai mare si o aderenta imbunatatita pe portiunile cu pietris si radacini.

770,00 lei
0 Recenzie(i)

În timp ce majoritatea pantofilor de Trail pun accentul pe XC, noul Giro Terraduro ™ se adreseaza categoriei de All-Mountain, echilibrand astfel performanța on/off road și având un design discret. Acest pantof e construit în jurul tocului solid, cu performante de XC iar în combinatie cu talpa aderentă cu tehnologie Vibram®, te va face să zbori peste...

395,00 lei 565,00 lei
0 Recenzie(i)

Pantofii Giro Solara™ sunt construiti cu aceeasi constructie anatomica confortabila ca incaltamintea noastra de top, cu partea superioara din microfibre si o inchidere cu micro-chinga, ofera o ajustare optima.

Arată 1 - 15 din 73 elemente