Casca bicicleta O'Neal Thunderbal

Distribuie

O'Neal

Produs nou

Casca de bicicleta O'Neal Thunderbal beneficiaza de o constructie speciala, specifica castilor moto. Protectie crescuta datorita stratului rezistent Exxo ABS.

Verifica stoc

340,00 lei

  • Casca specifica disciplinelor All Mountain/Enduro cu o constructie specifica castilor de motocicleta, in locul structurii specifice constructiei de biciclete, este folosit un strat rezistent Exxo ABS pentru o absorbtie a socurilor marita.
  • Casca beneficiaza de sistemul de inchidere magnetica Fidlock®, usor de operat cu o singura mana
  • Greutate: 380 gr.
  • Casca indeplineste standardele de siguranta CE1078
ProducatorO'Neal
Disciplina cascăAll mountain / Enduro

Scrieţi o recenzie

Casca bicicleta Giro Montaro MIPS

Casca bicicleta Giro Montaro MIPS

De la catarari lungi si pana la coborari tehnice periculoase, modelul Montaro™ MIPS ofera siguranta indiferent incotro duce traseul. Forma sa compacta ofera incredere, iar sistemul de prindere Roc Loc® Air, ajuta la o ventilare maxima si o potrivire perfecta.

Produse din aceeași categorie

409,83 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicleta Lazer Ultrax. Functionalitate ambalata in casca de mountain bike de la Lazer !

220,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca TSG Evolution este are structura cea mai putin voluminoasa in termen de dimensiuni dintre castile ce se gasesc pe piata. Design ergonomic facut sa se aseze ca un al doilea strat anatomic. Are o constructie rezistenta ce se aseaza fara sa lase posibilitatea ca aceasta sa se miste pe capul ciclistului.

129,00 lei 169,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca bicicleta Merida MG-3.Datorita noii tehnologii EPU IN-MOLD2, castile prezinta o siguranta ridicata, sunt moderne, bine aerisite si cu cozoroc

300,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca TSG Substance 3.0 beneficiaza de 18 orificii de aerisire ce dau un look fresh celui ce o poarta. Aceasta casca ofera confort si un design contemporan atat pentru traseele de mountain bike sau pentru oras. Beneficiaza de un sistem de reglare pe inaltime, sistemul de inchidere a curelelor (Tri-Fit), poate fi ajustat foarte usor cu o singura mana.

664,00 lei 830,00 lei -20%
0 Recenzie(i)

Casca BRAIN BOX de la Shred are o construcție integrata, și beneficiază de tehnologia revoluționară SLYTECH NOSHOCK™ patentata de cei de la SHRED, căștile BRAIN BOX oferă protecție toată capului la viteze mari, sărituri sau contact cu elemente din mediul înconjurător. Casca BRAIN BOX întrunește toate standardele de siguranță ASTM F1952, ceea ce o face mai...

1 025,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicleta POC Trabec Race Mips este o cască construită cu tehnologia in-mold, este bine ventilată, echipată cu tehnologia MIPS, un sistem ce reduce forța de rotație la impact asupra creierului în caz de lovitură oblică. Fibra Aramid acoperă zone largi ale caștii pentru o rigidizare și o protecție crescută.

447,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicleta POCito Crane a fost dezvoltata pentru copii și are la baza conceptul medaliatei caști Crane. POCito Crane beneficiază de o căptușeală EPS cu dublă densitate pentru protecție maximă. Zonele exterioare au capacitatea de a rezista impacturilor puternice pe când cele interioare oferă protecție pentru șocurile cu energie scăzută.

1 165,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicletă POC OCTAL a fost dezvoltată ca fiind un pas înainte în industria căștilor de șosea, confortabilă, bine ventilată dar și foarte ușoară (cântărește mai puțin de 200 gr. mărimea M versiunea CE). Pentru a îmbunătăți siguranța, Octal oferă o acoperire mai mare a capului cu porțiuni de protecție suplimentară la tâmple și la ceafă. Căptușeala...

270,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicletă O’Neal Q RL este o cască ideală pentru all mountain, enduro sau trail. Beneficiază de sistem de inchidere si ajustare inteligent, ce poate fi folosit cu o singură mână

210,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicleta Lazer Beam. Modelul Lazer Beam este construit sa te poarte oriunde. Sistemul de reglaj ” Autofit Retention System” se ajusteaza automat dupa anatomia capului oricarui ciclist. Pentru a mentine o stare de confort sporit, casca, are 16 guri de aerisire plasate strategic pentru o ventilatie sporita.

290,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca pentru bicicleta TSG SEEK. Daca esti in cautarea unei casit robuste de enduro, o sa te indragostesti iremediabil de TSG SEEK. Constructia ABS ofera protectie maxima la impact fiind respectate cele mai inalte standarde de siguranta. Cele 17 guri de aerisire, aerodinamice, permit circulatia aerului, in timp ce sistemul de reglaj ”Micro-Dial Fit...

450,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicleta TSG Trailfox. Clasica protectie de la TSG este acum combinata cu o ventilatie de ultima generatie. Riderii de enduro vor indragi aceasta casca. Construita pentru potecile rapide de munte, poate fi folosita atat pentru enduro cat si pentru all mountain.

339,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca pentru biciclete de sosea, Merida Team Race

360,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca O’Neal Orbiter II este o casca usoara si aerisita cu guri de ventilatie generoase. Construita cu tehnologia Cone-Head™, aceasta ajuta la disiparea energiei in caz de impact. Recomandata pentru disciplinele All Mountain, Enduro sau Trail Riding.

699,00 lei
0 Recenzie(i)

Daca esti un ciclist multivalent si cauti o casca confortabila, performata si cool, modelul Fathom™ este alegerea perfecta! Este fratele geaman al legendarului model Atmos™ II, cu o structura de ranforsare interna ce permite o ventilare excelenta, fara a compromite protectia.

799,00 lei
0 Recenzie(i)

De la catarari lungi si pana la coborari tehnice periculoase, modelul Montaro™ MIPS ofera siguranta indiferent incotro duce traseul. Forma sa compacta ofera incredere, iar sistemul de prindere Roc Loc® Air, ajuta la o ventilare maxima si o potrivire perfecta.