casti

Casca este poate cel mai important echipament pe care trebuie să-l avem în vedere atunci când ne deplasăm cu bicicleta. Există căști pentru discipline variate cu sisteme constructive diferite.

Căști 

Au fost găsite 46 de produse
539,00 lei
0 Recenzie(i)

Atunci când plimbările tale pe traseu includ coborâri tehnice și urcări provocatoare, Giro Chronicle™ MIPS îți oferă performanța și protecția de care ai nevoie, într-un pachet accesibil.

340,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de bicicleta O'Neal Thunderbal beneficiaza de o constructie speciala, specifica castilor moto. Protectie crescuta datorita stratului rezistent Exxo ABS.

360,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca O’Neal Orbiter II este o casca usoara si aerisita cu guri de ventilatie generoase. Construita cu tehnologia Cone-Head™, aceasta ajuta la disiparea energiei in caz de impact. Recomandata pentru disciplinele All Mountain, Enduro sau Trail Riding.

179,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca pentru skate si biciclete de dirt, street, BMX, Giro Quarter FS

1 349,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca cu mandibula detasabila, certificata pentru biciclete de downhill, enduro, all mountain, Giro Switchblade MIPS. Poate fi utilizata in doua moduri, cu sau fara mandibula, in functie de gradul de dificultate al terenului. 

539,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca pentru biciclete de sosea Giro Savant MIPS

389,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca de dama Giro Feather pentru MTB ofera o protectie un pic mai extinsa decat castile traditionale de trail.

389,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca pentru bicicleta Giro Feature™ are o forma de profil redus, cu o acoperire mai mare decat castile traditionale destinate zonei XC. Beneficiaza de 12 prize de ventilare ce isi fac treaba chiar si pe trasee cu videza mai mica.

388,00 lei 555,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca Giro XAR oferă toate caracteristicile pe care aţi ajuns să le aşteptaţi din partea căştilor de top Giro pentru traseu XAR anunţă o nouă eră de performanţă, confort şi stil. Această cască este concepută în jurul celor 17 prize de aer WindTunnel™ şi a canelurilor interne optimizate

279,00 lei 349,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca Phase este compactă, răcoroasă şi suficient de durabilă încât să suporte chiar şi cele mai abrupte rampe şi trasee înguste presărate cu bolovani. Aceasta este foarte avantajoasă pentru cicliştii care îşi doresc performanţe de profil înalt avand o cască cu profil redus.

799,00 lei
0 Recenzie(i)

De la catarari lungi si pana la coborari tehnice periculoase, modelul Montaro™ MIPS ofera siguranta indiferent incotro duce traseul. Forma sa compacta ofera incredere, iar sistemul de prindere Roc Loc® Air, ajuta la o ventilare maxima si o potrivire perfecta.

Arată 1 - 15 din 46 elemente