fesuri-bandane

Fesuri și șepci pentru protecție. Folosite în special atunci când vremea devine un pic mai neprietenoasă cu mersul pe bicicletă.

Fesuri/Șepci 

Au fost găsite 17 de produse
84,00 lei
0 Recenzie(i)

Headcover Northwave Dynamic din material vatuit impermeabil, creaza un confort superior prin lipsa cusaturilor din zonele sensibile.

59,00 lei
0 Recenzie(i)

Bentitele BUFF cu protectie UV sunt executate cu ajutorul unei tehnologii specifice pentru eliminarea cusaturilor si reducerea frictiunii cu pielea.

129,00 lei
0 Recenzie(i)

Design ce poate fi usor impaturit, cozoroc ce isi recapata forma indiferent cum este impaturit, protectie activa impotriva soarelui. Materialul permite drenarea transpiratiei si mentinerii unui confort adecvat.

69,00 lei
0 Recenzie(i)

Bandanele multifunctionale ORIGINAL BUFF pentru copii, sunt accesorii potrivite pentru foarte multe activitati in aer liber.

69,00 lei
0 Recenzie(i)

Bandane Buff original, 100% material tubular din microfibra, extensibil, fara cusaturi.

85,00 lei
0 Recenzie(i)

Bandana multifuctionala High UV-Buff® este un articol de imbracaminte elastic, fara cusaturi. Este confectionata ca un tub dintr-un material tubular din microfibre, Coolmax® Extreme, ce ofera o protectie impotriva radiatiei ultraviolet de 95%.

169,00 lei
0 Recenzie(i)

Bandana antivant BUFF® Cyclone. Este confectionata ca si protectie impotriva vantului si este ideala acolo unde viteza sau vantul sunt prezente, motociclism, schi, snowmobil

119,00 lei
0 Recenzie(i)

Bandana termica adulti BUFF® POLAR. Bandana tubulara din microfibra Polartec® Classic 100, este o piesa de rezistenta pe vreme rece.

159,00 lei
0 Recenzie(i)

Set caciula & bandana BUFF® POLAR. Performanta aratata in timp de materialul Polartec® Classic 100 acum intr-un combo, caciula si bandana reversibila. Calduros, usor si respirabil, acest set este adresat celor ce prefera iesirile de iarna pentru, jogging, trekking, drumetii. Impreuna, sunt cadoul perfect de sarbatori.

229,00 lei
0 Recenzie(i)

Cagula din microfibra antivant Buff Balaclava. Cagula tehnica antivant confectionata 100% din material Windstopper®

119,00 lei
0 Recenzie(i)

Cagula din microfibra Buff Balaclava. Beneficiaza de tratament Polygiene® ce permite materialului sa ramana curat pentru mai mult timp, impiedicand dezvoltarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute

75,00 lei
0 Recenzie(i)

Bandana multifunctionala Buff High UV este elastica, fara cusaturi, are o forma tubulara, confectionata din material Coolmax® Extreme 100% microfibra ce ofera o protectie ultraviolet de 95%.

65,00 lei
0 Recenzie(i)

Bandane Buff original, 100% material tubular din microfibra, extensibil, fara cusaturi

Arată 1 - 15 din 17 elemente