Accesul la site-ul www.bikenature.ro este oferit de catre SC Rebella Service SRL (inregistratala Registrul Comertului cu nr. J40/10401/2007; CUI 21831380 ).

Prin accesarea, utilizarea, comanda ori achizitionarea oricarui produs, continut, date , materiale, informatii,servicii prin intermediul site-ului nostru, dvs. sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.

Utilizatorii au acces permanent la Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta oricand.

Termenii si Conditiile sunt in concordanta cu Legile U.E.

Generalități

Bikenature.ro isi rezerva dreptul de a adauga, sterge sau modifica o parte sau toate conditiile de utilizare, in orice moment cu sau fara preaviz.

De asemenea, Bikenature.ro isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau sterge structura si interfata fiecarei pagini, sub-pagini a site-ului www.bikenature.ro in orice moment, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site.

Securitatea datelor

Inscrierea pe site-ul www.bikenature.ro se face prin crearea unui cont.

Pentru a putea primi informatii si pentru a utiliza serviciile Bikenature sunteti de acord ca adresa dvs. de mail sa fie pastrata in baza de date Bikenature si inscrisa in lista “newsletter”.

Bikenature nu ofera altor terte persoane datele dvs de contact, astfel este asigurata confidentialitatea datelor dvs, furnizarea lor fiind posibila doar cu consimtamantul utilizatorului.

Uz personal și dreptul de proprietate intelectuală

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu dezvaluie unei terte parti sau va face publica (pe orice cale) nici una din informarile primite de la Vanzator, decat cu acordul acestuia.

Numele site-ului cat si insemnarile grafice sunt inregistrate in proprietatea S.C. Rebella Service S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate, folosite fara acordul scris al proprietarului.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus in alte scopuri decat cele expres si legal premise.

In cazul modificarii site-ului sau dezasamblarii articolelor de catre dvs.,acest lucru reprezinta o incalcare a Termenilor si Conditiilor de pe acest site, cu exceptia in care exista acordul expres al proprietarului.

Orice utilizator are dreptul sa descarce o singura copie cu informatii din acest site, pe un singur computer, doar pentru uz personal, necomercial.

Răspundere

Acest site poate contine materiale ale caror texte prezinta inadvertente, ori erori tipografice, tehnice care vor fi corectate pe masura ce sunt descoperite.

Nu suntem raspunzatori nici noi, nici partenerii, personalul sau furnizorii nostrii, in nici un fel de conditii, pentru nici un fel de daune, incluzand daune directe sau indirecte sau alte daune (fara limitari, pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare) indiferent daca se produc prin Contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Reprezentantii magazinului Bikenature, pot oferi consultanta in alegerea produselor (biciclete, piese,accesorii, echipament) de pe site-ul www.bikenature.ro (in functie de marime, performante etc… ) ,dar responsabilitatea alegerii produsului este exclusiv a clientului care prin finalizarea comenzii isi asigura aceasta responsabilitate.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare alta terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.