Te poti razgandi in 15 zile, indiferent de motiv, iar noi iti vom returna contravaloarea produselor comandate online.

In plus, in cazul in care doresti, ai 30 zile timpul necesar pentru a inlocui produsele comandate online, cu altele.

Conditii generale de returnare a produselor :

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate online, Bike Nature iti garanteaza termenul legal de retur de 14 zile lucratoare, precum si posibilitatea de a schimba produsele comandate cu altele aflate in stoc, daca acest termen expira, si anume in 30 zile calendaristice de la cumparare.


Cheltuielile directe de returnare a produselor, precum si rambursarea acestora, sunt organizate si suportate de catre cumparator. In cazul in care primesti un produs neconform sau un produs gresit, returul si costurile de transport vor fi organizate si suportate de catre Bike Nature.

Pentru a putea returna un produs, in contul tau de client de pe site-ul www.bikenature.ro, gasesti Formularul de Retur, care trebuie completat si trimis din interfata site-ului.

Pentru inlocuirea unui produs cu o alta marime, culoare, model, sau cu alt produs, ne poti trimite o solicitare pe adresa de mail retur@bikenature.ro, in care sa fie specificat numarul comenzii, numele si produsul/produsele pe care vrei sa le inlocuiesti, precum si produsele pe care le doresti in schimb. Schimbul de produse se va face in limita stocului disponibil la acel moment, iar in cazul in care vor fi diferente de pret intre produsele pe care vrei sa le schimbi, diferenta va fi achitata de catre tine daca produsul dorit de tine in schimb, este mai scump sau vom rambursa diferenta in cazul in care produsul pe care il doresti in schimb, este mai ieftin.

Produsele pe care doresti sa le schimbi sau sa le returnezi, vor trebui trimise prin curier (exceptand Posta Romana), pe adresa : Magazin Bike Nature, Str. Vatra Luminoasa, Nr, 38-52, sector 2, Bucuresti. Toate produsele pe care doresti sa le returnezi, sau sa le schimbi, vor fi in stare perfecta, nepurtate, si nedeteriorate. De asemenea, toate produsele ce vor fi trimse pentru returnare sau schimb, vor trebui ambalate corespunzator pentru livrare, in ambalaj protector, daca se poate in ambalajul in care ti-a fost livrat produsul.

In cazul in care produsele ce se doresc a fi returnate/schimbate, sunt deteriorate sau prezinta urme de utilizare sau purtare, Bike Nature isi rezerva dreptul de a refuza returul/schimbul, sau acceptarea de comun acord a returului/schimbului la un pret scazut.

Rambursarea contravalorii retururilor este de maxim 14 zile lucratoare, din momentul receptionarii produsului de catre echipa noastra, iar aceasta se va face prin transfer bancar.

Atentie!

Nu primim produse returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur, a caror plata de transport a fost efectuata de catre expeditor (client).