Pentru procesarea si livrarea comenzii, datele cu caracter personal culese de la Client vor fi transmise catre firma de curierat, care va livra produsul/produsele.

Produsele livrate vor fi desigilate (inspectate) inainte de expeditie pentru a fi siguri ca primiti ceea ce ati comandat, in felul acesta dorim sa eliminam orice fel de incompatibilitate intre produs si nevoile dumneavoastra. 

Produsele sunt expediate cu FAN Curier, oriunde pe teritoriul Romaniei,  la data primirii comenzii sau la cel tarziu 30 zile de la data primirii acesteia, cu exceptia cazului cand se convine altfel.
Termenul de livrare este de regula 24 ore(o zi lucratoare) de la data expedierii coletului. Exista cazuri in care termenul de livrare poate varia din motive independente de vointa noastra, motive ce tin de transportator, starea vremii etc, iar in aceste situatii noi nu ne asumam raspunderea pentru aceste intarzieri.
Daca exista erori de facturare sau informatii eronate legate de livrare se stabileste un nou termen de onorare a comenzii
Costurile de livrare pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si pot fi achitate la destinatie(de catre client) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii,  aceasta metoda avand avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. REBELLA SERVICE S.R.L. si societatea de curierat partenera).