Sa bicicleta Fabric Cell Radius Elite

258,30 lei
369,00 lei

Cod produs:FP3016U00OS

Fabric

Sa bicicleta Fabric Cell Radius Elite. Celule piramidale, comprimabile, ce sunt similare celor pe care le putem gasi si la pantofii de alergare foarte avansati, sunt amplasate chiar in mijlocul structurii si asigura elasticitatea necesara.

Selecteaza optiunea
Disponibilitate:
Culoare
Stoc epuizat

Icon securitate LibraPay

TBI Credit

Distribuiti
 

Datele tale sunt in siguranta

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Retur in 14 zile calendaristice

 

Comoditate fără egal pentru aventurile de zi cu zi

Bucura-te zilnic de confortul nemaiîntâlnit oferit de designul unic al seii cu celule cu aer. Construita dintr-un miez de celule piramidale collapsabile, etanșarea oprește complet comprimarea șeii, astfel încât să nu simți niciodată acele puncte de presiune dureroase pe care le intalnesti pe seile tradiționale. Ideala pentru naveta zilnica sau turele de agreement, atunci când esti în blugi sau pantaloni scurți.

Tehnologie cu perna de aer

Fabric a dezvoltat aceeași tehnologie de încredere găsită în pantofii de alergare de înaltă performanță și a adaptat-o pentru lumea ciclismului. Acum puteți să vă bucurați de o șa ușoară, cu aer, care vă distribuie greutatea, uniform, pe întreaga suprafață, asigurând cea mai mare susținere a oricărei șa de biciclete de pe piață.

Amortizare continuă

Simți confortul și stabilitatea extremă, chiar și pe terenul cel mai accidentat, cu o tehnologie ingenioasă, care permite fluxului continuu de aer să vă susțină unde și când ai nevoie cel mai mult. Aceasta tehnologie vine contrast puternic cu șeile tipice ale căror spumă moale se întărește sub presiune, reducând nivelul de confort.

Croita pentru tine

Te bucuri de confortul excepțional nu numai datorită amortizării, ci și datorita formei șeii. Derivata din șaua premiata, Scoop Radius, nasul coborat nu se agata de pantaloni. Profilul curbat este, de asemenea, conceput pentru a oferi un suport maxim pentru un stil de pedalat ce plasează mai multă greutate direct pe șa.

Radius este pentru cruising

Profilul Radius are forma cea mai rotunjită a secțiunii din spate și umplutura maximă. Profilul Radius este proiectat pentru o poziție verticală; în mod obișnuit, bicicletele din această categorie au ghidoane ușor mai inalte decât șaua, determinând-ul pe cyclist să stea mai înalt, saua necesitând cea mai mare cantitate de material pentru a-i susține greutatea.

  •   Sine: Cro-mo (7mm)
  •   Baza: Nylon
  •   Exterior:  TPU rezistent la apa, celule piramidale cu aer
  •   Profil: Radius
  •   Greutate: 355g
  •   Latime: 155mm
  •   Lungime: 282mm
  •   Inaltime: 51.5mm
FP3016U00OS

Detalii tehnice

Producator
Fabric
Genul
Barbati
Disciplina
City/Trekking

Referinta specifica

Produs nou

Scrie o recenzie

Fii primul acare adauga o recenzie !

Din aceeasi categorie