sei-bicicleta

Șei 

Au fost găsite 36 de produse
359,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Scoop Radius Race. Prin separarea celor trei componente, materialul exterior, baza si sinele, in trei componente distincte, s-au eliminat tensiunile date de intinderea materialului, permitand constructorului sa foloseasca o spuma moale pentru mai mult confort.

299,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Scoop Flats Elite. Prin separarea celor trei componente, materialul exterior, baza si sinele, in trei componente distincte, s-au eliminat tensiunile date de intinderea materialului, permitand constructorului sa foloseasca o spuma moale pentru mai mult confort.

269,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Line Shallow Elte. Fabric Line este o sa foarte confortabila pentru zilele lungi petrecute in sa.

269,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Scoop Shallow Race. Prin separarea celor trei componente, materialul exterior, baza si sinele, in trei componente distincte, s-au eliminat tensiunile date de intinderea materialului, permitand constructorului sa foloseasca o spuma moale pentru mai mult confort.

135,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa Darmoor Faty, pentru bmx, sa pivotanta cu o latime considerabila, surub gaurit pentru reducerea greutatii, logo imprimat, material usor pe ambele parti care usureaza barspin si no-handers.

299,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Scoop Radius Elite. Prin separarea celor trei componente, materialul exterior, baza si sinele, in trei componente distincte, s-au eliminat tensiunile date de intinderea materialului, permitand constructorului sa foloseasca o spuma moale pentru mai mult confort.

359,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Scoop Flat Race. Prin separarea celor trei componente, materialul exterior, baza si sinele, in trei componente distincte, s-au eliminat tensiunile date de intinderea materialului, permitand constructorului sa foloseasca o spuma moale pentru mai mult confort.

359,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Line Shallow Race. Fabric Line este o sa foarte confortabila pentru zilele lungi petrecute in sa.

359,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Fabric Cell Radius Elite. Celule piramidale, comprimabile, ce sunt similare celor pe care le putem gasi si la pantofii de alergare foarte avansati, sunt amplasate chiar in mijlocul structurii si asigura elasticitatea necesara.

106,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Bikefun Valencia confort de dama pentru utilizare urbana de zi de zi sau ture mai scurte

108,00 lei
0 Recenzie(i)

Saua de bicicleta Bikefun Levi este o sa multifunctionala, special construita cu o ergonomie compatibila atat doamnelor cat si domnilor.

99,00 lei
0 Recenzie(i)

Sa bicicleta Bikefun Firenze, cu tehnologie ZoneCut™ ce menajează părţile sensibile şi permite o aerisire corespunzătoare

Arată 1 - 15 din 36 elemente