mansoane-ghidoline-atasabile

Manșoane/Ghidoline/Atașabile 

Au fost găsite 55 de produse
119,00 lei
0 Recenzie(i)

Ghidolina Fabric Knurl este realizata din cauciuc de inalta aderenta cu un strat de silicon ce absoarbe șocurile și creste confortul. Este ușor de montat si curatat. Este recomandata pentru a fi folosita cu sau fara manusi. Pachetul include ghidolina, două capace și banda pentru finisare.

199,00 lei
0 Recenzie(i)

Ghidolina Fabric este confectionata din silicon medical usor de montat si distractiv de folosit. Are proprietati naturale, nu are nevoie de adeziv suplimentar, si permite intinderea sau subtierea atunci cand o infasori pe ghidon, in functie de preferinte.

89,00 lei
0 Recenzie(i)

Mansoanele Fabric Silicone lock-on reprezinta echilibrul perfect intre confort si echilibru. Siliconul medical folosit precum si profilul ovalizat ofera aderenta dar si delicatete in acelasi timp.

88,00 lei
0 Recenzie(i)

Mansoanele Dartmoor au coliere de prindere doar intr-o singura parte. Modelul mansonului este creat de linii subtiri din cauciuc ce te duc cu gandul la un labirint. Ideale pentru enduro sau all mountain dar si pentru dirt jumping sau chiar downhill in conditii de teren uscat. Mansoanele au fost dezvoltate de Dartmoor in cooperare cu cei de la Velo.

120,00 lei
0 Recenzie(i)

Mansoanele Fabric Slim Lock-On sunt cele mai usoare mansoane cu colier oferite de cei de la Fabric. Construite din material kraton perforat ce imbraca un miez rigid, decupat. Colierul de prindere este ascuns sub primul strat de cauciuc, permitandu-i utilizatorului o suprafata mai mare de contact.

45,00 lei
0 Recenzie(i)

Mansoanele Fabric Push sunt construite din material kraton, rezistent, cunoscut pentru confort si durabilitate. Mansoanele sunt embosate cu logo pe toata lungimea lor, pentru o aderenta a mainii, crescuta.

Arată 1 - 15 din 55 elemente