Foaie angrenaj Shimano SLX SM-CRM70

Foaie angrenaj Shimano SLX SM-CRM70

140,00 Lei

Shimano

Cod produs:

Foaie angrenaj Shimano SLX SM-CRM70. Dintii noilor foi de angrenaj, compatibile cu sistemele de 11 viteze, au ca si caracteristica noua tehnologie de angrenare ”Dynamic Chain Engagement”, sunt special construiti sa poata livra diferite puteri in functie de pinionul ales.

Selecteaza optiunea
Număr de dinți
Verifica stoc

TBI Credit

Icon securitate LibraPay

Partajeaza
  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

Dintii noilor foi de angrenaj, compatibile cu sistemele de 11 viteze, au ca si caracteristica noua tehnologie de angrenare ”Dynamic Chain Engagement”, sunt special construiti sa poata livra diferite puteri in functie de pinionul ales.

Iubitorii transmisiei 1x11 au acum posibilitatea de a combina trei dimensiuni de foi (30/32/34T) cu doua casete de pinioane (11-40T / 11-42T).

Producator Shimano
Linie SLX
Material aluminiu
Dimensiuni placi 30 / 32 / 34 T
Compatibilitate 1 x 11 viteze
Compatibilitate lant Shimano HG-X 11 viteze

Shimano

ISMCRM70A0

Fisa tehnica

Producator
Shimano
Tip angrenaj
Foi angrenaj

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !