Top vânzători

145,00 lei
0 Recenzie(i)

Dartmoor Raider este o janta foarte usoara pentru Dirt, Street, 4X, FR si DH, fabricata din aluminiu 6061, cu pereti dubli, trei camere si capsata. Rigida si rezistenta compatibila doar cu franele pe ...

8,00 lei
0 Recenzie(i)

Gel cu carbohidrați și îndulcitor. Science in Sport a creat primul gel izotonic din lume, ușor de înghițit și de digerat. Acest produs patentat oferă energie rapid, fără a fi necesar consumul suplimentar de apă.

80,00 lei
0 Recenzie(i)

Bidonul CamelBak« Podium« Big Chill este un recipient izolat de inalta performanta care este capabil sa mentina temperatura lichidului pentru o durata de timp mai lunga. Peretii dublii au intre ei o spuma ce reuseste sa mentina temperatura pe o durata de timp dubla fata de un bidon obisnuit.

1 750,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Virginia 2. Virginia 2 reprezintă linia de biciclete Le Grand Originals. Te încântă stilul sau retro, cu un cadru ce are un design ca cel bicicletelor olandeze.

388,00 lei 555,00 lei
0 Recenzie(i)

Casca Giro XAR oferă toate caracteristicile pe care aţi ajuns să le aşteptaţi din partea căştilor de top Giro pentru traseu XAR anunţă o nouă eră de performanţă, confort şi stil. Această cască este concepută în jurul celor 17 prize de aer WindTunnel™ şi a canelurilor interne optimizate

230,00 lei 255,00 lei
0 Recenzie(i)

Pompa bicicleta Klic HV w/ CO2. Pompa premium cu furtun magnetic ascuns, barometru și CO2. Furtunul din cauciuc flexibil se poate ascunde in corpul pompei cand nu este folosit. 

Arată 1 - 15 din 187 elemente