Lista produselor ordonate dupa producator Northwave

Northwave este o companie italiana ce produce echipament pentru snowboard si ciclism, infiintata de catre Gianni Piva, la inceputul anilor ’80.

 

       Northwave este o companie italiana ce produce echipament pentru snowboard si ciclism, infiintata de catre Gianni Piva, la inceputul anilor ’80. Compania fabrica initial incaltaminte pentru alte companii, iar la sfarsitul anilor ’80, cand Snowboarding-ul incepuse sa prinda contur, Piva a inceput sa investeasca in cercetarea si dezvoltarea acestui tip de echipament. Astfel, in 1991, ia nastere propriul brand, Northwave, ce dezvolta propria  linie de boots pentru snowboard.
       Odata pusa compania pe picioare, in 1993 apar si primii pantofi pentru ciclism ce poarta sigla Nortwave. Pe langa design-ul superb ce caracterizeaza produsele italienesti, produsele Northwave au beneficiat de ultimele tehnologii in domeniu inca de la inceput, Gianni Piva nefiind niciodata satisfacut doar cu produse excelente : „ Orice, nu conteaza cat este de bun, intotdeauna poate fi imbunatatit”. De exemlplu, pantofii Evolution, folositi de catre marele campion Mario Cipollini, beneficiau de talpa din carbon interschimbabila, disponibila cu gauri diferite, pentru diferite tipuri de pedale, un avans tehnologic fantastic in acele vremuri.
        Gianni Piva este un inovator, si asa este si Northwave sub tutela sa, povesteste marketing manager-ul Francesco Bonisegna, adaugand : „Purtam un foarte mare respect pentru toate celelalte companii, ce lucreaza din greu in fiecare zi si produc produse excelente. Dar cand vine vorba de inovatie, singurul pantof nou din acest sezon, este produs de Northwave.”

        Practic, in fiecare sezon poti fi sigur ca Northwave va deschide drumuri noi.