Lista produselor ordonate dupa producator Lazer

  Lazer reprezinta  pasiunea si performanta in placerea mersului pe bicicleta.

       Belgia este stiuta ca si „tara a biciclistilor’’, il detine pe Eddy Merckx, poreclit si „ canibalul”, desemnat de experti cel mai bun ciclist din toate timpurile, si de ce nu ar detine si  cea mai buna fabrica de casti de biciclete ?
       Castile Lazer sunt fabricate de cea mai veche  companie in domeniu, din Belgia . Lazer reprezinta rezultatul a 90 de ani de experienta si  pasiune in fabricarea castilor.
       Intotdeauna, Lazer, a creat mix-ul perfect intre design, confort , siguranta si tehnologie, aceasta fiind printre primele cele  mai renumite companii in domeniul inovatiei in fabricarea castilor de protectie. Provocarile aduse de cele mai noi inovatii in domeniul fabricarii castilor de protectie, a condus acest  brand  catre noi provocari, astfel : au creat ochelarii care se potrivesc perfect castilor marca  Lazer. Tehnologia ochelarilor speciali  potriviti castilor Lazer exceleaza prin folosirea de  materiale optice de inalta calitate, produse catalogate  premium , iar designul acestora se ridica cerintelor exigente ale momentului.
       Mai nou, Lazer s-a decis sa isi duca tot procesul  de fabricatie ( ...........) in mai mult de 50 de tari , peste 5 continente.
       In decursul anilor, Lazer a facut echipa de top cu cei mai mari campioni ai lumii pentru a crea cele mai inovative , productive  produse care au fost create vreodata ! ! Paolo Bettini, Miguel Martinez, Axel Merckx, Richard Virenque, Luc van Lierde, Tom Boonen,...si multi altii, au testat, au reprezentat , au purtat si s-au bucurat de produsele marca Lazer.
       Astazi se continua traditia prin care Lazer lucreaza cu atleti de top pentru a crea cele mai bune  produse de clasa din lume. Este cazul lui Brian Lopes, Telenet-Fidea, Lotto-Belisol, .....acestia  sunt testerii cei mai importanti,  testeri de baza ai produselor Lazer.

       Lazer reprezinta  pasiunea si performanta in placerea mersului pe bicicleta.