Lista produselor ordonate dupa producator Kross

Intra in lumea Kross !

       Intra in lumea Kross !

       Kross nu este doar cea mai mare marca poloneza de biciclete, ci este totodata o comunitate a iubitorilor de biciclete, ce se dezvolta dinamic. Adeptii unui stil de viata activ, ciclistii profesionisti si riderii KROSS RACING TEAM, aleg cu totii bicicletele Kross.
       Istoria marcii Kross este legata de pasiunea, viziunea si consistenta fondatorului sau, care in ultimii douazeci de ani a evoluat  de la un mic magazin de biciclete la unul dintre cei mai importanti producatori de biciclete in Europa.
       In urma mai multor investitii, la Przasnysz, la 100 Km nord-est de Varsovia, a fost inaugurata o moderna facilitate de productie, ce asigura managementul optim al operatiunilor de asamblare si depozitare, iar ulterior, in 2000, a fost construita de la zero,o noua facilitate compusa ditr-o hala pentru asmablare cu patru linii, sectie pentru sudura a cadrelor si furcilor, sectie pentru jante, si atelier de vopsitorie, devenind cea mai moderna fabrica de biciclete din Europa Centrala si de Est.
       2006 a fost anul in care compania Kross a introdus segmentarea produselor pe grupuri de biciclete : mountain bike, urban, trekking, copii, cross, sosea, acestea fiind imbunatatite cu design nou si calitate ridicata a cadrelor, materialelor si componentelor, iar reteaua de distributie a fost directionata catre magazinele specializate. Kross incepe sa concureze din punct de vedere vizual si tehnologic cu competitia mondiala,
       In perioada 2008-2012 se continua investitiile in marketing prin creearea unei imagini pozitive a bicicletelor Kross in piata de profil, precum si constientizarea problemelor de mediu.
       Cresterea vanzarilor, clientii satifacuti, precum si dezvoltarea continua in ceea ce priveste bicicletele specializate sau cele de agrement, arata ca producatorul polonez evolueaza in directia potrivita.