Lista produselor ordonate dupa producator Continental

Continental este singurul producator german de anvelope ce isi produce anvelopele in Germania. 

        Cei peste 100 de ani de experienta in dezvoltarea si producerea de anvelope de bicicleta au facut din Continental o companie unica in industrie.
        Continental este singurul producator german de anvelope ce isi produce anvelopele in Germania. Acest lucru serveste ca un stimulent puternic pentru ingineri si pentru toti ceilalti implicati in procesul de productie, prin efortul constant in dezvoltarea inovațiilor viitoare .
        In centrul de dezvoltare si tehnologie din Korbach, se dezvolta constant noi tehnologii revolutionare precum imbatabilul compus Black Chilli si ultima tehnologie in materie de protectie anti-pana, Vectran™, ambele utilizate in versiunile de top din gama race sport.
        Aceste tehnologii necesita procedee sofisticate de fabricatie pentru a asigura calitatea legendara a produsului finit, iar aceste inovatii precum tehnologiile  ProTection si RaceSport ale anvelopelor MTB, nu pot fi fabricate manual decat in fabrica din Germania.Mai mult decat atat, pentru a oferi cea mai buna anvelopa pentru orice aplicatie, se dialogheaza constant cu riderii profesionisti, ciclistii amatori, precum si cu riderii de toata ziua.
        Ca si jucator global, Continental mentine facilitatile de productie high-tech si in afara Germaniei, unde anvelopere Continental sunt produse cu acelasi grad de grija si deidcatie. Dar totodata, toate anvelopele de bicicleta Continental au in comun faptul ca sunt dezvoltate in centrul de la Korbach, unde sunt supuse de asemenea unui control strict.
        Distreaza-te experimentand produsele Continental ! Echipa Continental lucreaza din greu pentru tine !