Nou! Bryton la Bike Nature!

Bryton se doreste a fi primul producator de computere cu functie GPS, dedicate fiecarui sport si nu invers.

In consecinta, observand lipsurile altor produse concurente, existente pe piata de profil, echipa de profesionisti de la Bryton, a decis sa conceapa o linie de produse dedicate sportivilor de performanta si nu numai, dar specializate, fie ca vorbim de alergare, triatlon sau de ciclism montan si rutier. Astfel, in conceperea si dezvoltarea produselor, au fost cooptati sportivi de performanta, fosti si activi, urmarindu-se crearea unui produs care va raspunde strict cerintelor fiecarei discipline in parte.

Astfel, in gama computerelor pentru biciclete, gasim computere dedicate rutierilor (Rider 530), mountain bikerilor (Rider 330), entuziastilor sau navetistilor (Rider 310 si Rider 100), cu functii si carcateristici specifice cerintelor respectivilor ciclisti si comercializate la preturi mult mai atractive ca ale concurentei.


Orice computer Bryton, poate fi considerat un partener de antrenament de incredere, si un asistent, ce monitorizeaza functii fizice precum pulsul, cadenta, puterea generata, calorii arse, etc... . Adaugand functiile de navigare (navigare turn by turn, contorizarea tururilor, timp si distanta estimative pana la destinatie, altitudine, busola, etc...), si bineinteles, functiile specifice oricarui computer conventional de bicicleta (viteza, distanta, durata, temperatura ambientala, etc...), se vor asigura rapoarte detaliate si explicite, precum si jurnale referitoare la activitatea fizica din timpul pedalarii a fiecarui ciclist.

rider530.jpg

rider530_asd.jpg

Conectivitatea este si ea la inaltime, astfel, prin intermediul tehnologiei ANT+, computerele Bryton au capacitatea de a se conecta la o multitudine de senzori, iar datorita conexiunilor Bluetooth si WLAN, comunicarea cu PC-ul sau smartphone-ul se desfasoara rapid si fara repros.

Suportul pentru aplicatiile de profil precum Strava, Endomondo sau TrackFit, permite utilizatorului sa se antreneze impreuna cu milioane de utilizatori, sau sa concureze cu acestia.

brytonapp.jpg

Senzorii GPS integrati in computerele Bryton, sunt de ultima generatie, iar datorita chipset-ului de sensibilitate inalta, calibrarea se face rapid si la intervale mici, astfel incat sa nu te ratacesti, indiferent ca te afli pe varf de munte sau cobori pe sosea in vai adanci.

Computerele Bryton sunt primite cu entuziasm in piata de profil, iar despre performantele si capacitatile lor, si-au exprimat parerea si site-urile de specialitate precum bikeradar.com si bikerumor.com. Cateva review-uri pot fi citite in link-urile de urmeaza:

https://www.bikerumor.com/2016/01/06/review-bryton-rider-310-affordable-gps-tracking-cycle-computer/

https://www.bikeradar.com/road/gear/category/accessories/gadgets/cycle-computers/product/bryton-rider-530-review-50903/

https://www.bikeradar.com/road/gear/category/accessories/gadgets/gps-devices/product/bryton-rider-310-review-50686/

Toate computerele sunt disponibile in mai multe variante pentru fiecare model, in functie de numarul de senzori inclusi in pachet, pretul variind in consecinta. Astfel, daca deja detii alti senzori compatibili, ai nevoie doar de pachetul de baza.

bryton_530_box

Computerele sunt disponibile la comanda online, urmand ca in scurt timp sa poata fi vizualizate si in magazin.

Arata si prietenilor!

Comentarii ()