Urban
Urban

urban

Urban 

Au fost găsite 71 de produse
2 780,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pentru mediu urban Merida Crossway Urban 40-D. Ca orice marca ce aduce inovatii si care a influentat lumea ciclismului mondial, Merida nu se incadreaza in sintagma ”traieste in trecut”. Asa ca orice iubitor de trenduri retro sau clasice, poate sa priveasca catre modelele Merida Crossway Urban 2018

2 530,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru mediu urban Merida Crossway Urban 20-D. Ca orice marca ce aduce inovatii si care a influentat lumea ciclismului mondial, Merida nu se incadreaza in sintagma ”traieste in trecut”. Asa ca orice iubitor de trenduri retro sau clasice, poate sa priveasca catre modelele Merida Crossway Urban 2018

1 750,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Virginia 2. Virginia 2 reprezintă linia de biciclete Le Grand Originals. Te încântă stilul sau retro, cu un cadru ce are un design ca cel bicicletelor olandeze.

3 190,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru oras Merida Crossway Urban 100. Ca orice marca ce aduce inovatii si care a influentat lumea ciclismului mondial, Merida nu se incadreaza in sintagma ”traieste in trecut”. Asa ca orice iubitor de trenduri retro sau clasice, poate sa priveasca catre modelele Merida Crossway Urban 2017.

1 650,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Pave 3. Bicicleta face parte din gama Confort. Le Grand Pave este bicicleta tipica persoanelor ce locuiesc in mediu urban aglomerat, in permanenta miscare, dar intotdeauna atente la felul cum arata.

2 550,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Lille 7. Bicicleta face parte din gama Utility. Le Grand Lille este bicicleta tipica persoanelor ce locuiesc in mediu urban aglomerat, in permanenta miscare, dar intotdeauna atente la felul cum arata.

2 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Virginia 4. Virginia 4 reprezintă linia de biciclete Le Grand Originals. Te încântă stilul sau retro, cu un cadru ce are un design ca cel bicicletelor olandeze.

1 450,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Lille 2. Bicicleta face parte din gama Utility. Le Grand lille este bicicleta tipica persoanelor ce locuiesc in mediu urban aglomerat, in permanenta miscare, dar intotdeauna atente la felul cum arata.

1 750,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Pave 4. Bicicleta face parte din gama Confort. Le Grand Pave este bicicleta tipica persoanelor ce locuiesc in mediu urban aglomerat, in permanenta miscare, dar intotdeauna atente la felul cum arata.

2 190,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Lille 6. Bicicleta face parte din gama Utility. Le Grand Lille este bicicleta tipica persoanelor ce locuiesc in mediu urban aglomerat, in permanenta miscare, dar intotdeauna atente la felul cum arata.

1 650,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Lille 4. Bicicleta face parte din gama Utility. Le Grand Lille este bicicleta tipica persoanelor ce locuiesc in mediu urban aglomerat, in permanenta miscare, dar intotdeauna atente la felul cum arata.

1 440,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Pave 1. Bicicleta face parte din gama Confort. Le Grand Pave este bicicleta tipica persoanelor ce locuiesc in mediu urban aglomerat, in permanenta miscare, dar intotdeauna atente la felul cum arata.

1 990,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Virginia 3. Virginia 3 reprezintă linia de biciclete Le Grand Originals. Te încântă stilul sau retro, cu un cadru ce are un design ca cel bicicletelor olandeze.

1 745,00 lei 2 050,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Kross Noru 2016. Design unic, auster cu o echipare redusa la minimum, utilizează cele mai recente soluţii, permite mersul rapid pe străzile aglomerate ale oraşului.

1 399,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama Le Grand Madison 2. Bicicleta Madison este una dintre reginele liniei clasice a celor de la Le Grand. Designul sau retro dat totusi modern, garanteaza ergonomia dar si placerea de a o conduce. Este echipata cu un cosulet practic acoperit cu panza ce poate sustine tot necesarul unei femei moderne intr-o zi obisnuita.

Arată 1 - 15 din 71 elemente