Ciclocros
Ciclocros

biciclete-ciclocross

Bicicletele pentru Ciclocros sunt similare cu bicicletele de sosea prin greutate redusa, anvelope inguste si ghidoane tip drop. Se diferentiaza totusi prin spatiul mai generos pentru anvelope mai groase, transmisii cu rapoarte mai mari, cadre mai robuste, frane cantilever sau cu disc si o pozitie a riderului mai relaxata. Acestea trebuie sa fie...

biciclete-ciclocross

Bicicletele pentru Ciclocros sunt similare cu bicicletele de sosea prin greutate redusa, anvelope inguste si ghidoane tip drop. Se diferentiaza totusi prin spatiul mai generos pentru anvelope mai groase, transmisii cu rapoarte mai mari, cadre mai robuste, frane cantilever sau cu disc si o pozitie a riderului mai relaxata. Acestea trebuie sa fie usoare, pentru a permite concurentilor sa care bicicleta in sectiunile prea denivelate sau abrupte pentru a fi abordate pe bicicleta. Sunt concepute in principal pentru cursele de ciclocros ce sunt organizate de obicei toamna si primavara, curse pe circuite ce contin sectiuni de asfalt, poteci de padure, dealuri si obstacole. Acesta este unul din motivele pentru care aceste biciclete sunt preferate de cei ce cauta o bicicleta buna la toate.

Mai mult

Ciclocros 

Au fost găsite 9 de produse
9 990,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 6000. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja.  Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor amatori viteza, dar, de asemenea posibilitatea perfectionarii, ciclistilor profesionisti.

4 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 300. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja.  Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor amatori viteza, dar, de asemenea posibilitatea perfectionarii, ciclistilor profesionisti.

10 990,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 7000. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja.  Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor amatori viteza, dar, de asemenea posibilitatea perfectionarii, ciclistilor profesionisti.

6 690,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 600. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja.  Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor amatori viteza, dar, de asemenea posibilitatea perfectionarii, ciclistilor profesionisti.

3 890,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 100. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja.  Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor amatori viteza, dar, de asemenea posibilitatea perfectionarii, ciclistilor profesionisti.

5 590,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 400. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja.  Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor amatori viteza, dar, de asemenea posibilitatea perfectionarii, ciclistilor profesionisti.

6 390,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 600. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja. Cu cateva modele noi de Cyclo Cross in 2017, Merida este foarte mandra ca isi poate asocia numele cu acesta disciplina. Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor...

6 740,00 lei 7 690,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 700. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja. Cu cateva modele noi de Cyclo Cross in 2017, Merida este foarte mandra ca isi poate asocia numele cu acesta disciplina. Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor...

4 720,00 lei 5 390,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Cyclo Cross 500. ”Cross is boss!” Fanii acestui sport unic in lumea bicicletelor de sosea urmaresc acest mottou de prea mult timp, deja. Cu cateva modele noi de Cyclo Cross in 2017, Merida este foarte mandra ca isi poate asocia numele cu acesta disciplina. Oferta include versiuni complet noi de carbon ce ofera nu doar ciclistilor...

Arată 1 - 9 din 9 elemente