Anduranță
Anduranță

biciclete-anduranta

Bicicletele de anduranta, "endurance" sau confort, sunt biciclete de sosea ceva mai versatile, in sensul ca pot fi folosite si pe drumuri mai denivelate, fiind mai confortabile, datorita tubului head tube ceva mai lung ce asigura o pozitie mai relaxata, precum si a wheelbase-ului ceva mai mare, comparativ cu bicicletele Road Race. Totodata anum...

biciclete-anduranta

Bicicletele de anduranta, "endurance" sau confort, sunt biciclete de sosea ceva mai versatile, in sensul ca pot fi folosite si pe drumuri mai denivelate, fiind mai confortabile, datorita tubului head tube ceva mai lung ce asigura o pozitie mai relaxata, precum si a wheelbase-ului ceva mai mare, comparativ cu bicicletele Road Race. Totodata anumite modele beneficiaza de tehnologii menite sa absoarba socurile prin flexarea tevilor seat stay si chainstay, pentru un plus de confort pe portiunile de sosea mai denivelate. Sunt echipate de regula cu anvelope cu grosimea de 25mm, si pot fi intalnite si in anumite etape din marile tururi, precum arhicunoscuta Paris-Roubaix.

Mai mult

Anduranță 

Au fost găsite 23 de produse
12 085,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Carbon Expert. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

6 040,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Expert. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

8 990,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida SILEX 6000. Există o anumita frumusete in momentul cand uiti de timp si te indrepti incotro doresti.

3 035,00 lei 3 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Kross VENTO 3.0. Intreaga colectie a fost pregatita cu mare atentie la detalii, cu componente de inalta calitate.

2 165,00 lei 2 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Kross VENTO 1.0. Intreaga colectie a fost pregatita cu mare atentie la detalii, cu componente de inalta calitate.

2 515,00 lei 2 890,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Kross VENTO 2.0. Intreaga colectie a fost pregatita cu mare atentie la detalii, cu componente de inalta calitate.

3 959,00 lei 4 949,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Tiagra. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

5 039,00 lei 6 299,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade 105. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

7 487,00 lei 11 699,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Carbon 105. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

5 930,00 lei 7 290,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Ride Disc 500. Cu cat petreci mai mult timp pe bicicleta, confortul primeaza, orice ciclist ce practica acest sport ca hobby sau in scop recreational, va fi de acord cu acest principiu. Dar si urmatorul principiu este adevarat, cu cat ambitia fiecaruia se dezvolta, cu atat iti vei petrece mai mult timp in sa, deci, confortul...

5 120,00 lei 6 790,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida RIDE DISC ADVENTURE. Cu cat petreci mai mult timp pe bicicleta, confortul primeaza, orice ciclist ce practica acest sport ca hobby sau in scop recreational, va fi de acord cu acest principiu. Dar si urmatorul principiu este adevarat, cu cat ambitia fiecaruia se dezvolta, cu atat iti vei petrece mai mult timp in sa, deci, confortul devine...

6 740,00 lei 8 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de sosea Merida Ride 5000. Cu cat petreci mai mult timp pe bicicleta, confortul primeaza, orice ciclist ce practica acest sport ca hobby sau in scop recreational, va fi de acord cu acest principiu. Dar si urmatorul principiu este adevarat, cu cat ambitia fiecaruia se dezvolta, cu atat iti vei petrece mai mult timp in sa, deci, confortul devine...

Arată 1 - 15 din 23 elemente