Pliabile
Pliabile

pliabile

Bicicletele pliabile sunt de regula concepute pentru utilzarea in mediul urban si sunt proiectate pentru a se putea plia usor si repede intr-o forma compacta, pentru a facilita depozitarea in casa sau la lucru si transportul in mijloacele de transport in comun sau in portbagajul automobilului. Bicicletele pliabile pot fi echipate cu aparatori d...

pliabile

Bicicletele pliabile sunt de regula concepute pentru utilzarea in mediul urban si sunt proiectate pentru a se putea plia usor si repede intr-o forma compacta, pentru a facilita depozitarea in casa sau la lucru si transportul in mijloacele de transport in comun sau in portbagajul automobilului. Bicicletele pliabile pot fi echipate cu aparatori de noroi, aparatori de lant, pompa, portbagaj, cric, lumini, etc..., iar diametrul rotilor poate varia de la 16" la 26".

Mai mult

Pliabile 

Au fost găsite 3 de produse
1 899,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pliabila Pegas Camping a fost construită în ideea de a schimba modul de mişcare pe bicicletă în interiorul unui oraş. Libertatea de acţiune pe care ţi-o oferă este inegalabilă şi indubitabilă.

1 495,00 lei 1 759,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Kross Flex 2.0. Bicicleta pliabila usoara, rapida si flexibila, destinata ciclistilor activi ce au nevoie de o bicicleta practica in orice conditii.

2 144,00 lei 2 680,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pliabila Oyama Rockaway. Bicicleta pliabila usoara, rapida si flexibila, destinata ciclistilor activi ce au nevoie de o bicicleta practica in orice conditii....

Arată 1 - 3 din 3 elemente