Trail
Trail

trail

Acesta este cel mai popular gen de bicicleta, pentru ca poate fi folosita in mare cam la orice. Bicicletele de Trail beneficiaza de unghiuri mai relaxate pentru a asigura un plus de incredere ciclistului, atunci cand coboara, componente construite mai solid decat la cele de XC, cadre solide si suspensii cu cursa cuprinsa intre 130-150mm. Aceste...

trail

Acesta este cel mai popular gen de bicicleta, pentru ca poate fi folosita in mare cam la orice. Bicicletele de Trail beneficiaza de unghiuri mai relaxate pentru a asigura un plus de incredere ciclistului, atunci cand coboara, componente construite mai solid decat la cele de XC, cadre solide si suspensii cu cursa cuprinsa intre 130-150mm. Aceste biciclete ruleaza pe roti de 29" mai stabile, sau 27.5", mai dinamice.

Cumpara una daca iti plac coborarile la fel de mult ca si urcarile si cauti o bicicleta care le poate face pe toate.

Mai mult

Trail 

Au fost găsite 20 de produse
6 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida Big.Trail 600. Un singur lucru este sigur: distractia reprezinta tot ceea ce inginerii Merida au avut in minte cand au proiectat noua bicicleta Big.Trail. Pentru prima data in istoria Merida s-a raspuns intrebarii: Cum poti sa te bucuri cel mai mult pe un traseu de MTB cu o bicicleta hardtail?

9 990,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty XT-EDITION. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi

5 169,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Verb Elite. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

6 969,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Verb Expert. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

7 199,00 lei 8 999,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Sensor Comp. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

10 799,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Sensor Elite. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

17 999,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Sensor Carbon Expert. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

7 820,00 lei 9 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty XT-Edition Juliet. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi

6 070,00 lei 7 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty 600. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi

9 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty XT. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi

7 890,00 lei
0 Recenzie(i)

Un singur lucru este sigur: distractia reprezinta tot ceea ce inginerii Merida au avut in minte cand au proiectat noua bicicleta Big.Trail 800. Pentru prima data in istoria Merida s-a raspuns intrebarii: Cum poti sa te bucuri cel mai mult pe un traseu de MTB cu o bicicleta hardtail?

5 120,00 lei 6 390,00 lei
0 Recenzie(i)

Un singur lucru este sigur: distractia reprezinta tot ceea ce inginerii Merida au avut in minte cand au proiectat noua bicicleta Big.Trail 600. Pentru prima data in istoria Merida s-a raspuns intrebarii: Cum poti sa te bucuri cel mai mult pe un traseu de MTB cu o bicicleta hardtail?

6 790,00 lei 9 890,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty XT Edition. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi.

6 397,00 lei 7 996,00 lei
0 Recenzie(i)

Fie ca vrei sa strabati potecile montane precum cele din Diviziunea Continentala a Americii, sau vrei sa iei parte impreuna cu prietenii tai la revarsarile de ciclisti de pe potecile circuitelor locale, bicicletele F...

8 434,00 lei 11 246,00 lei
0 Recenzie(i)

Unele zile ti le dedici turelor rapide pe dealuri. In altele, vrei sa-ti testezi limita de rezistenta pe urcari abrupte si coborari tehnice. Cand cauti un armasar cu care sa explorezi tot muntele, cauti unul in gama All-Mountain de la GT.

Arată 1 - 15 din 20 elemente