Trail
Trail

trail

Acesta este cel mai popular gen de bicicleta, pentru ca poate fi folosita in mare cam la orice. Bicicletele de Trail beneficiaza de unghiuri mai relaxate pentru a asigura un plus de incredere ciclistului, atunci cand coboara, componente construite mai solid decat la cele de XC, cadre solide si suspensii cu cursa cuprinsa intre 130-150mm. Aceste...

trail

Acesta este cel mai popular gen de bicicleta, pentru ca poate fi folosita in mare cam la orice. Bicicletele de Trail beneficiaza de unghiuri mai relaxate pentru a asigura un plus de incredere ciclistului, atunci cand coboara, componente construite mai solid decat la cele de XC, cadre solide si suspensii cu cursa cuprinsa intre 130-150mm. Aceste biciclete ruleaza pe roti de 29" mai stabile, sau 27.5", mai dinamice.

Cumpara una daca iti plac coborarile la fel de mult ca si urcarile si cauti o bicicleta care le poate face pe toate.

Mai mult

Trail 

Au fost găsite 19 de produse
8 890,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Kross Pure Trail. Bicicleta de mountainbike cu cadru de otel Kross Pure Trail reprezinta o bicicleta de 29" ce va permite abordare in siguranta a traseelor si potecilor montane.

6 590,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail Kross Grist 1.0. Bicicleta de Trail Kross Grist reprezinta o bicicleta de 27,5" ce va permite abordare in siguranta a traseelor si potecilor montane.

14 890,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de mountainbike Kross Soil 3.0. Kross Soil reprezinta cel mai dezvoltat proiect in istoria de 25 de ani ai brandului. Soil da directia de dezvoltare pentru modelele ulterioare. Aceasta este consecinta in urma eforului companiei de a armoniza intreaga colectie si pentru a transfera amprenta Kross fiecarui model

8 700,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail Kross Dust 3.0. Bicicleta de Trail Kross Dust reprezinta o bicicleta de 27,5" ce va permite abordare in siguranta a traseelor si potecilor montane.

6 690,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida Big.Trail 600. Un singur lucru este sigur: distractia reprezinta tot ceea ce inginerii Merida au avut in minte cand au proiectat noua bicicleta Big.Trail. Pentru prima data in istoria Merida s-a raspuns intrebarii: Cum poti sa te bucuri cel mai mult pe un traseu de MTB cu o bicicleta hardtail?

10 500,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty XT-EDITION. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi

5 169,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Verb Elite. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

6 969,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Verb Expert. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

5 939,00 lei 8 999,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Sensor Comp. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

10 799,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Sensor Elite. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

17 999,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Sensor Carbon Expert. O zi petrecuta pe bicicleta nu este completa daca nu ai dat curs abordarii tuturor obstacolelor ce ti-au intersectat calea. Cand vrei sa treci fara emotii pe acele carari pline de radacini sau pietre ai nevoie de o bicicleta full suspension special construita pentru acest lucru.

6 070,00 lei 7 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty 600. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi

8 000,00 lei 9 490,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida One-Twenty XT. Desi justificat sunt denumite ”cel mai mare loc de joacă din lume pentru ciclism montan” nu trebuie neaparat sa ai teren off-road cand iesi afara din casa pentru a experimenta distractia pe o bicicleta de trail in fiecare zi

6 200,00 lei 7 890,00 lei
0 Recenzie(i)

Un singur lucru este sigur: distractia reprezinta tot ceea ce inginerii Merida au avut in minte cand au proiectat noua bicicleta Big.Trail 800. Pentru prima data in istoria Merida s-a raspuns intrebarii: Cum poti sa te bucuri cel mai mult pe un traseu de MTB cu o bicicleta hardtail?

5 120,00 lei 6 390,00 lei
0 Recenzie(i)

Un singur lucru este sigur: distractia reprezinta tot ceea ce inginerii Merida au avut in minte cand au proiectat noua bicicleta Big.Trail 600. Pentru prima data in istoria Merida s-a raspuns intrebarii: Cum poti sa te bucuri cel mai mult pe un traseu de MTB cu o bicicleta hardtail?

Arată 1 - 15 din 19 elemente