Downhill - Freeride
Downhill - Freeride

downhill-freeride

Bicletele de Downhill si Freeride sunt construite pentru a face un anumit lucru, si anume, coborarea pe trasee abrupte si tehnice foarte, foarte repede. Cursa suspensiilor este in jurul a 200mm, iar pe langa factorul functional, cadrele si componentele sunt construite de regula cu un singur scop principal: sa reziste tuturor abuzurilor. Franele...

downhill-freeride

Bicletele de Downhill si Freeride sunt construite pentru a face un anumit lucru, si anume, coborarea pe trasee abrupte si tehnice foarte, foarte repede. Cursa suspensiilor este in jurul a 200mm, iar pe langa factorul functional, cadrele si componentele sunt construite de regula cu un singur scop principal: sa reziste tuturor abuzurilor. Franele acestor biciclete au de regula etrieri cu patru pistoane si rotoare cu diametru de 180-203mm, frane ce asigura o putere de franare deosebita.

Cumpara una daca iti place sa-i dai tare la vale pe cele mai dure poteci si sa sari cat poti pe cele mai mari saritori pe care le gasesti, si esti fericit chiar daca impingi bicicleta inapoi sau urci cu telefericul.

Mai mult

Downhill - Freeride 

Există 1 produs
31 615,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de downhill GT Fury Team. Cu o cursa de 210 mm a cadrului, sistem de transmisie independent, specific downhill-ului GT Fury Team este pregatita sa se infiga in pamant atunci cand iti doresti sau sa-si ia zborul atunci cand este necesar.

Arată 1 - 1 din 1 element