• La reducere!
Bicicleta electrica LIV GIANT Intrigue E+ 2  2020 negru

Bicicleta electrica de dama LIV GIANT Intrigue E+ 2 2020 negru

19.592,00 Lei
24.490,00 Lei

LIV GIANT

Cod produs:

Bicicleta electrica de dama pentru MTB LIV GIANT Intrigue E+ 2 2020 negru

Selecteaza optiunea
Marime
Disponibil

TBI Credit

Icon securitate LibraPay

Partajeaza
  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

Bicicleta electrica LIV GIANT Intrigue E+ 2 2020

Urcă pe bicileta electrică pentru femei Intrigue E + și nu privi în urmă pentru că această bicciletă versatilă deschide ușa către o lume nouă, cu plimbări energizante și zâmbete interminabile!

Mai mare decât o bicicletă medie, Intrigue E + Pro este asistată electric și gata să nimicească surorile mai mici fără baterii electrice. Pregătește-te pentru o experiență incredibilă cu motorul SyncDrive Pro, butoanele la îndemână ale RideControl ONE și actualizarea afișajului. Toate acestea se integrate în designul versatil și agresiv al cadrului Liv 3F, completat de o furcă de 150 mm și suspensie Maestro pe spate de 140 mm. Înălțimea stand-over amplificată specifică Intrigue E + Pro și bateria EnergyPak Smart, complet integrată, îți permit să manevrezi bicicleta prin secțiunile tehnice cu ușurință și încredere. Roțile de 27,5 inch Boost, pregătite pentru compatibilitate cu anvelope mai mari, combinate cu torsiune rigidă, dar elegantă și ușoară, dintr-o bucată de carbon, care permite coborâri de mare viteză și urcări tehnice, face ca Intrigue E + Pro să fie mai mult decât o bicicletă electrică medie, adică o adevărată mașină de pedalat oriunde vrei tu.

Performanță accesibilă
Suspensia Maestro, motorul SyncDrive Pro, noua baterie EnergyPak Smart complet integrată și RideControl ONE, montat pe ghidon, cu aplicația RideControl disponibilă, creează o bicicletă care navighează pe orice teren provocator, cu mai puțin efort din partea riderului.

Puternică, dar agilă
Înclinația câtre aventură este dată de suspensia Maestro de 150 mm/140 mm și geometria jucăușă și agresivă. Rotile Boost 27,5x2.6 inch compatibile cu dimensiuni suplimentare fac din această bicicletă un pachet complet.

Creată pentru femei
Construită cu filozofia de design 3F Liv pentru a pedala cu încredere și manevrabilitate, cu suspensie ajustată pentru femei de către femei și prototipuri testate pentru a marca produsul final.

De ce ne place

După ce ai pedalat cu încredere prin locuri abrupte care odinioară te speriau, Intrigue E + Pro te convinge că terenul accidentat generator de adrenalină îți este acum accesibil. Intrigue E + Pro este creat pentru persoanele care caută noi aventuri, iar misiunea ei este să le ducă mai departe, mai repede, în căutarea distracției și a libertății - ferite de restricții de timp, fără să-i aștepte pe ceilalți. Lasă bicicleta electrică Intrigue E + Pro să îți alimenteze focul.

Noi suntem femei. Da, suntem diferite de bărbați. De altfel, suntem diferite și una față de cealaltă. Nu facem doar "biciclete pentru femei". Biciclete pentru "non bărbați". O bicicletă pentru picioare sau plimbări mai scurte. Nu este atât de simplu. Cum nici noi nu suntem. NU, nu facem doar o "bicicletă pentru femei". Facem mai mult de atât. Proiectăm diferit fiecare bicicletă. Construim cadre care se potrivesc corpului și mușchilor noștri. Componente care răspund repartizării puterii noastre. Și un design care sfidează stereotipurile. Poate că reprezentăm un public mult prea restrâns pentru a fi luate în seamă. Dar existăm. Și pentru fiecare dintre noi există o bicicletă LIV!

Ghid de marimi si geometrii: 

spec_sizechart_contend-sl-2020.JPG

giant-onroad-geo.png

LIV GIANT

2003320103

Fisa tehnica

Producator
Giant
Cadru
ALUXX SL-grade aluminum, Advanced forged composite upper rocker, 140mm Maestro suspension system
Material cadru
Aluminiu
Tipul cadrului
Full suspension
Culori Disponibile
Black
Genul
Dama
Mărimi Disponibile
XS, S, M, L
Furcă
Rock Shox 35 Gold RL, 150mm travel, MotionControltm rebound and lockout control, 15x110 Boost, MaxleLite
Amortizor
Fox Float DPS Performance, EVOL Large Volume sleeve, 3-position lever, 185x52.5mm Trunnion mount, custom tuned
Numărul de viteze
12
Transmisie
12 viteze
Schimbător față
MRP 1X CS custom
Schimbător spate
SRAM SX Eagle 12-speed
Frâne
Tektro HD-M745 Orion, 4-piston, hydraulic disc, 203mm
Manete frână
Tektro HD-M745 Orion
Manete schimbătoare
SRAM SX Eagle 12-speed
Diametrul roții
27,5" +
Disciplina bicicleta
E-Mountainbike
Model fabricatie
2020

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !