SCOOBIK Trotineta & Bicicleta 2 in 1

400,00 Lei

Cod produs:

 Trotineta transformabila in bicicleta, pentru copii intre 3 si 5 ani. Sistem brevetat Bestial Wolf.

Selecteaza optiunea

Data disponibilitatii:

Culoare
Stoc epuizat

TBI Credit

Icon securitate LibraPay

Partajeaza

  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

Bestial Wolf a creat un concept special pentru riderii intre 3 si 5 ani: o trotineta si o bicicleta 2 in 1! Distractia este garantata cu SCOOBIK Trotineta & Bicicleta 2 in 1 pentru copii, in timp ce produsul va contribui si la dezvoltarea psihomotorie a acestora.

Cu ajutorul produsului patentat SCOOBIK, copilul tau se bucura de doua vehicule oricand isi doreste, intrucat produsul este foarte usor comutabil. Puntea trotinetei se dezmembreaza de ghidon prin apasarea unei clapete, iar daca o rotesti si o asamblezi din nou pe ghidon, ai obtinut un cadru de bicicleta. Mai trebuie doar sa amplasezi saua si bicicleta micutului e gata cat ai zice peste!

Asigura-te ca produsul este utilizat sub supravegherea unui adult iar cel mic poarta casca, genunchere si cotiere. Ofera-i copilului tau dubla distractie, ca el sa se poata bucura de copilarie in aer liber!

Suporta o greutate maxima de 20Kg.

SCOOBIKBLUE

Fisa tehnica

Producator
Bestial Wolf
Greutate
3.5 Kg

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !