BMX
BMX

bmx

Biciclete BMX sau Bicycle Moto Cross, au fost initial utilizate de catre riderii de Moto Cross americani, pentru a-si exersa trick-urile in spatele casei in perioadele de extra sezon. Biclcetele BMX sunt foarte simple si robuste, capabile sa reziste la socuri multiple, provenite in urma sariturilor de la inaltime, si datorita gabaritului redus,...

bmx

Biciclete BMX sau Bicycle Moto Cross, au fost initial utilizate de catre riderii de Moto Cross americani, pentru a-si exersa trick-urile in spatele casei in perioadele de extra sezon. Biclcetele BMX sunt foarte simple si robuste, capabile sa reziste la socuri multiple, provenite in urma sariturilor de la inaltime, si datorita gabaritului redus, sunt foarte manevrabile la executarea diferitelor acrobatii. Acestea au devenit deosebit de populare in randul adolescentilor, ce au creat o cultura urbana in sine. De asemenea BMX-ul are un rol benefic in a atrage noile generatii spre bicicleta si toate laturile ciclismului de competitie amator si profesionist.

Mai mult

BMX 

Există 1 produs
2 350,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Dartmoor Ozzy se adreseaza tinerilor iubitori de BMX. A fost construita spre a le satisface toate cerintele. O dimensiune mai mica a cadrului face bicicleta mai manevrabila pentru cei ce sunt la inceput de drum in lumea BMX-ului.

Arată 1 - 1 din 1 element