Biciclete GT 

Au fost găsite 63 de produse
6 040,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Expert. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

2 225,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama GT Aggressor Expert este precum un vehicul de asistenta sportiva in lumea bicicletelor. Cu o capacitate de manevrabilitate crescuta, confort, robustete, inspira incredere in performantele sale.

1 780,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Aggressor Sport este precum un vehicul de asistenta sportiva in lumea bicicletelor. Cu o capacitate de manevrabilitate crescuta, confort, robustete, inspira incredere in performantele sale.

2 225,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Aggressor Expert este precum un vehicul de asistenta sportiva in lumea bicicletelor. Cu o capacitate de manevrabilitate crescuta, confort, robustete, inspira incredere in performantele sale.

2 895,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama GT Avalanche Comp. GT Avalanche este unul dintre cele mai longevive biciclete de cross country construite de GT. Adesea comparat ca fiind fratele mai mic al modelului Zaskar, Avalanche nu poate fi suspectat de a fi mai putin dotat ca si caracteristici.

2 499,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Avalanche Sport. GT Avalanche este unul dintre cele mai longevive biciclete de cross country construite de GT. Adesea comparat ca fiind fratele mai mic al modelului Zaskar, Avalanche nu poate fi suspectat de a fi mai putin dotat ca si caracteristici.

4 100,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Avalanche Expert. GT Avalanche este unul dintre cele mai longevive biciclete de cross country construite de GT. Adesea comparat ca fiind fratele mai mic al modelului Zaskar, Avalanche nu poate fi suspectat de a fi mai putin dotat ca si caracteristici.

14 875,00 lei
0 Recenzie(i)

Cu o geometrie care salveaza mult din greutate inspirat din designul lui Fury si o cursa a cadrului de 165 mm, Sanction este reteta perfecta.

1 975,00 lei 2 469,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama GT Transeo 4.0 StepThru. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat...

1 951,00 lei 2 439,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru cross country GT Avalanche Sport. Usoara, rapida, este construita pentru abilitatile celor mai multi rideri, Avalanche beneficiaza de un cadru cu manevrabilitate crescuta. In 2017 linia bicicletelor GT hardtail, au exact calitatile de care ai nevoie.

2 199,00 lei 2 749,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de de dama pentru cross country GT Avalanche Comp. Usoara, rapida, este construita pentru abilitatile celor mai multi rideri, Avalanche beneficiaza de un cadru cu manevrabilitate crescuta. In 2017 linia bicicletelor GT hardtail, au exact calitatile de care ai nevoie.

1 975,00 lei 2 469,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cros GT Transeo 4.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

1 975,00 lei 2 469,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru cros GT Transeo 4.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu...

2 335,00 lei 2 919,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru cros GT Transeo 3.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu...

2 335,00 lei 2 919,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cros GT Transeo 3.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

Arată 1 - 15 din 63 elemente