Biciclete GT 

Au fost găsite 55 de produse
1 951,00 lei 2 439,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru cross country GT Avalanche Sport. Usoara, rapida, este construita pentru abilitatile celor mai multi rideri, Avalanche beneficiaza de un cadru cu manevrabilitate crescuta. In 2017 linia bicicletelor GT hardtail, au exact calitatile de care ai nevoie.

2 199,00 lei 2 749,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de de dama pentru cross country GT Avalanche Comp. Usoara, rapida, este construita pentru abilitatile celor mai multi rideri, Avalanche beneficiaza de un cadru cu manevrabilitate crescuta. In 2017 linia bicicletelor GT hardtail, au exact calitatile de care ai nevoie.

1 975,00 lei 2 469,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cros GT Transeo 4.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

1 975,00 lei 2 469,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru cros GT Transeo 4.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu...

2 335,00 lei 2 919,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama pentru cros GT Transeo 3.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu...

2 335,00 lei 2 919,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cros GT Transeo 3.0. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

8 549,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de ciclocros GT Grade CX Rival. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

10 799,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de ciclocros GT Grade CX Force. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

3 959,00 lei 4 949,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Tiagra. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

5 039,00 lei 6 299,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade 105. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

9 449,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Carbon Tiagra. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

7 487,00 lei 11 699,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Carbon 105. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

15 299,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Carbon Ultegra. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

23 619,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Carbon Red. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

1 415,00 lei 1 769,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Aggressor Sport. Bicicleta GT Aggressor este precum un vehicul de asistenta sportiva, in lumea bicicletelor. Cu o capacitate de manevrabilitate crescuta, confort, robustete, inspira incredere in performantele sale. Nu sunt multe lucruri pe care aceasta bicicleta sa nu le poata face, la fel de bine poate fi folosita in drumetiile cu cortul pe...

Arată 1 - 15 din 55 elemente