Biciclete GT 

Au fost găsite 52 de produse
10 690,00 lei
0 Recenzie(i)

Cea mai capabila bicicleta GT folosita pentru naveta, ajunge sa atinga acum un nou nivel cu ajutorul sistemului de asistare electrica la pedalare, Shimano E6000. Construita cu un cadru usor de aluminiu hidroformat, GT eTraffic te duce unde vrei, mai repede, cu stil.

10 690,00 lei
0 Recenzie(i)

Cea mai capabila bicicleta GT folosita pentru naveta, ajunge sa atinga acum un nou nivel cu ajutorul sistemului de asistare electrica la pedalare, Shimano E6000. Construita cu un cadru usor de aluminiu hidroformat, GT eTraffic te duce unde vrei, mai repede, cu stil.

11 155,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta electrica de dama GT ePantera Dash 2018, beneficiaza de ultima tehnologie in materie de transmisie electrica, ce iti va oferi senzatiile de care ai nevoie pentru a merge mai departe sau chiar mai repede pe traseele tale favorite.

11 155,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta electrica GT ePantera Dash 2018, beneficiaza de ultima tehnologie in materie de transmisie electrica, ce iti va oferi senzatiile de care ai nevoie pentru a merge mai departe sau chiar mai repede pe traseele tale favorite.

13 945,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta electrica GT ePantera Bolt 2018, beneficiaza de ultima tehnologie in materie de transmisie electrica, ce iti va oferi senzatiile de care ai nevoie pentru a merge mai departe sau chiar mai repede pe traseele tale favorite.

2 550,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama GT Transeo Comp. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

2 550,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cros GT Transeo Comp. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

3 000,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cros GT Transeo Elite. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

3 000,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de dama GT Transeo Elite. Sunt multe motive de a merge cu o bicicleta. Indiferent daca doresti sa-ti pastrezi forma sportiva, sa te distrezi explorand orasul, sau pur si simplu esti o persoana prietenoasa cu mediul, GT Transeo imbina toate aceste aspecte intr-o singura bicicleta. Beneficiind de o furca cu suspensie si un spatiu destinat montarii...

12 085,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Grade Carbon Expert. Niciodata in trecut o bicicleta de inalta tehnologie nu a fost mai capabila sa abordeze drumuri mai putin tehnice ca acum. GT Grade este pregatita pentru orice, de la drumuri nou asfaltate, pana la drumuri pietruite si orice alt drum ce se claseaza intre aceste doua tipuri. Grade nu cunoaste limite.

4 100,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GT Avalanche Expert. GT Avalanche este unul dintre cele mai longevive biciclete de cross country construite de GT. Adesea comparat ca fiind fratele mai mic al modelului Zaskar, Avalanche nu poate fi suspectat de a fi mai putin dotat ca si caracteristici.

3 715,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cross country GT Pantera Comp. Vrei o bicicleta ce tanjeste la zilele lungi cu iesiri pe traseu? Noua linie GT adaugata in portofoliu este Pantera 27.5”+, ce beneficiaza de anvelope supra dimensionate ce sunt gata sa treaca peste orice tip de teren, nimic nu-i sta in cale. Aderenta crescuta iti permite controlul virajelor si a pedalarii in...

5 100,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de trail GT Pantera Elite. Vrei o bicicleta ce tanjeste la zilele lungi cu iesiri pe traseu? Noua linie GT adaugata in portofoliu este Pantera 27.5”+, ce beneficiaza de anvelope supra dimensionate ce sunt gata sa treaca peste orice tip de teren, nimic nu-i sta in cale. Aderenta crescuta iti permite controlul virajelor si a pedalarii in aproape...

9 295,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cross country GT Zaskar Carbon Comp. Fie ca va intersectati cu unele dintre cele mai mari trasee ale lumii sau ramaneti cu prietenii pe traseele locale, biciclete GT de cross country sunt instrumentele de care aveti nevoie pentru a duce treaba la bun sfarsit. Usoare si rapide, aceste biciclete sunt tot ce ai nevoie, si chiar mai mult.

10 690,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta de cross country GT Zaskar Carbon Elite. Fie ca va intersectati cu unele dintre cele mai mari trasee ale lumii sau ramaneti cu prietenii pe traseele locale, biciclete GT de cross country sunt instrumentele de care aveti nevoie pentru a duce treaba la bun sfarsit. Usoare si rapide, aceste biciclete sunt tot ce ai nevoie, si chiar mai mult.

Arată 1 - 15 din 52 elemente