Biciclete Giant 

Au fost găsite 11 de produse
2 599,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Giant Revel 2 2017 dispune de un cadru usor, solid si geometrie inteligenta, furca cu suspensie si roti de diametru mare, Revel este alegerea ideala pentru riderii entry-level. Este eficienta si confortabila pe drumuri pavate sau poteci, capabila sa te duca spre experiente off-road din ce in ce mai provocatoare.

3 099,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Giant Revel 1 2017 dispune de un cadru usor, solid si geometrie inteligenta, furca cu suspensie si roti de diametru mare, Revel este alegerea ideala pentru riderii entry-level. Este eficienta si confortabila pe drumuri pavate sau poteci, capabila sa te duca spre experiente off-road din ce in ce mai provocatoare.

1 699,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pentru copii Giant XTC Junior 1 24", este un model special conceput pentru copii, care incorporeaza un cadru usor ALUXX si asigura controlul ridicat precum si o pozitie comoda.

999,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pentru copii Giant Adore este un model special conceput pentru copii, care incorporeaza un cadru usor ALUXX, roti de 12" si asigura controlul ridicat precum si o pozitie comoda.

1 099,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pentru copii Giant Adore este un model special conceput pentru copii, care incorporeaza un cadru usor ALUXX, roti de 16"' si asigura controlul ridicat precum si o pozitie comoda.

1 299,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pentru copii Giant XTC Junior, este un model special conceput pentru copii, care incorporeaza un cadru usor ALUXX si asigura controlul ridicat precum si o pozitie comoda.

2 999,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GIANT TALON 3 LTD. Cadrul usor din aluminiu ALUXX prezinta un design clasic adaptat tehnologiei rotilor de 27.5'' si este conceput pentru optimizarea acestei dimensiuni a rotilor si a furcii cu suspensie de 100mm. Este alegerea ideala pentru ciclistii off-road entuziasti, aflati in cautarea unei combinatii intre rapiditate si control.

1 329,00 lei 1 399,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pentru copii Giant Liv Areva are un cadru de aluminiu usor si o furca rezistenta. Cu schimbatoarele grip-shift usor de utilizat si piese durabile stii ca vor fi pe maini bune cand vor explora noi trasee.

2 499,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Liv Giant Tempt este foarte versatila si eficienta, pe off-road sau in oras, geometria si designul cadrului oferind o pozitie comoda, siguranta si stabilitate. Un mix inteligent intre stil, confort si tehnologie, bazat pe un cadru usor ALUXX conceput pentru femei, si roti de 27.5''. 

2 499,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GIANT TALON 3. Cadrul usor din aluminiu ALUXX prezinta un design clasic adaptat tehnologiei rotilor de 27.5'' si este conceput pentru optimizarea acestei dimensiuni a rotilor si a furcii cu suspensie de 100mm. Este alegerea ideala pentru ciclistii off-road entuziasti, aflati in cautarea unei combinatii intre rapiditate si control.

2 799,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GIANT ROAM 2 DISC. Noul Roam Disc este contruit pentru aventura si imbina cele mai bune calitati ale bicicletelor de sosea si ale celor de munte. Cu suspensie pe fata, frane pe disc puternice si componente de calitate, suporta cu usurinta drumuri nepavate sau poteci. Stabilitatea oferita de cadrul ALUXX si viteza asigurata de rotile 700c, fac...

Arată 1 - 11 din 11 elemente