Lampa fata Sigma Buster 2000

Lampa fata Sigma Buster 2000

1.139,00 lei

Cod produs:17000

Sigma

Lampa fata cu incarcare USB, Sigma Buster 2000

Disponibilitate: 0000-00-00
Disponibil

Icon securitate LibraPay

TBI Credit

Distribuiti
 

Datele tale sunt in siguranta

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Retur in 14 zile calendaristice

Sa vina noaptea !

Cu cei 2000 lumeni, BUSTER 2000 este lampa de putere de care ai nevoie pentru a lumina perfect potecile noaptea. In pachet gasesti un battery pack de mare putere, precum si o telecomanda wireless, ultra usoara, cu buton fosforescent in intuneric. Cu o autonomie cuprinsa intre 2.5 si 20 ore, aceasta lampa, ce poate fi montata si pe casca, reprezinta companionul indispensabil pentru o tura de noapte prin padure si nu numai.

Cree LEDs  Brightness 2000 Lumen

BIKE MOTION Award 2016 nominated

Performanta de top

BUSTER 2000 - Starke Leistung - 2000 Lumen

Asa cu sugereaza numele, puterea luminoasa a lui BUSTER 2000, este de 2000 lumeni, oferind totodata si o autonomie impresionanata de pana la 20 ore. Cele trei led-uri CREE, asigura luminozitate constanta pentru a ilumina perfect strazile si potecile.

Sapte moduri de iluminare

Cu sapte moduri diferite, intensitatea luminoasa poate fi controlata optim. Cele patru moduri constante(eco-300 lumeni, standard-600 lumeni, power-1300 lumeni si high power-2000 lumeni), ofera rider-ului posibilitatea de a doza autonomia. Modurile intermitente (flashing, pulsing, si S.O.S.), il fac pe rider mult mai vizibil pe poteca..

Flexibilitate la montare

Flexible Befestigung - Drei Haltersysteme

Trei sisteme de prindere sunt incluse in pachet cu BUSTER 2000. Colierul siliconic poate fi montat rapid si fara scule, prinderea universala pentru casca se adapteaza pentru a putea fi montat pe orice casca conventionala, iar cu ajutorul adaptorului, lampa se poate atasa la sistemele de prindere ale camerelor de actiune.

Telecomanda

BUSTER 2000 vine insotit de o telecomanda fara fir, ce cantareste doar 14 grame. Aceasta este utila mai ales atunci cand lampa este utilizata pe casca. Telecomanda se monteaza pe ghidon cu ajutorul unui colier, iar datorita faptului ca butonul este fosforescent in intuneric, aceasta poate fi vazuta cu usurinta. Utilizeaza un semnal de transmisie fara interferenta, pe frecventa de 2.4GHz.comes with a wireless remote control that weighs only 14 grams. This is especially handy when using the light on your helmet. The remote control attaches to your handlebars with an o-ring and can be quickly found at night as the buttons glow in the dark. It uses an interference free 2.4 GHz transmission signa

Battery Pack =
Power Bank

Battery Pack = Powerbank

Celulele Panasonic din interiorul battery pack-ului, asigura o putere de iesire de 6,400 mAh. Gradul de incarcare al batriei poate fi citit cu usurinta utilizand indicatorul in patru stagii. Port-ul USB poate fi utilizat pentru incarcarea altor dispozitive, precum ciclocomputere sau telefoane mobile.

Carcasa de calitate premium

Premium-quality casing

Design-ul elegant si solid al lui BUSTER 2000 se datoreaza carcasei din aluminiu anodizat. Finisarea este de asemenea rezistenta la zgarieturi.

Usor si compact

Cu o greutate de doar 105 grame, BUSTER 2000 este indeajuns de confortabil pentru a putea fi utilizat pe casca. Cu ajutorul cablului battery pack-ul poate fi depozitat cu usurinta in rucsac sau in buzunarul de la spate.

Fosforescent in intuneric

Glow in the dark

Butonul lampii precum si butoanele telecomenzii, sunt fosforescente in intuneric, pentru a fi mai usor vizibile.

Conexiune practica

Conexiunea intre lampa si baterie a fost imbunatatita, astfel incat, cele doua pot fi acum conectate si deconectate mult mai usor. Aceasta caracteristica reduce riscul ruperii cablului.

Putere la pachet

Power to go

Colierul siliconic cu cele doua chingi siliconice permite atasarea pe cadru a battery pack-ului, rapid, sigur, iar mai presus de toate, fara sa zgarie.

Monitorizarea nivelului bateriei

Nivelul bateriei poate fi monitorizat printr-o simpla apasare de buton. Cele 4 led-uri indica cate 25% fiecare din capacitate.

Control de la distanta

Apasa de doua ori pe butonul de sus pentru a porni lampa. Apasa si mentine acelasi buton pentru a opri lampa. Apasa odata butonul de sus pentru a comuta diversele moduri intermitente. Butonul de jos comuta cele patru moduri continue.

Remote Control

Functii generale:

 • Protectie pornire accidentala (dublu click pentru ON)
 • Greutate: 105 g
 • Rezistenta la stropire IP44
 • Sapte moduri : high-power mode (2000 lm), power mode (1300 lm), standard mode (600 lm), eco mode (300 lm), flashing, fast flashing and SOS-flashing mode
 • Putere maxima: 2000 lumeni
 • Autonomie: 2.5 h (high-power mode), 5 h (power mode), 10 h (standard mode), 20 h (eco mode), 9 h (flashing), 11 h (pulsing), 10 h (SOS-flashing)
 • Distanta fascicol: 200 m

Battery Pack:

 • Greutate: 344 g
 • Rezistent la stropire IP44
 • Monitor putere baterie: LED 4-stagii
 • Timp incarcare: 5 h
 • 6400 mAh (Panasonic cells)

Telecomanda:

 • Greutate: 14 g
 • Protectie pornire accidentala (dublu click pentru ON)
 • Rezistenta la stropire IP44
17000

Detalii tehnice

Producator
Sigma
Tip lampă
Lampă față
Alimentare
Acumulator

Referinta specifica

Produs nou

Scrie o recenzie

Fii primul acare adauga o recenzie !

Din aceeasi categorie