intretinere bicicleta

Intretinere 

Au fost găsite 21 de produse
50,00 lei
0 Recenzie(i)

Ulei mineral pentru aerisirea franelor hidraulice de la Shimano. Tubul de 50 ml. contine suficient ulei pentru aerisirea ambelor frane.

55,00 lei
0 Recenzie(i)

Pasta Shimano anti-seize. Previne sudura la rece , uzura prin frecare si deformarea prin contactul metal-metal ale partilor componente, in special ale celor supuse unor conditii de presiune mare sau umezeala, cum ar fi tija sa/cadru si punctele de tensiune din partea de jos a angrenajului pedalier , pedale si punctele de asamblare. Este efectiva pana la...

35,00 lei
0 Recenzie(i)

Lubrifiant Shimano Chain and Cable. Patrunde in profunzimea elementelor in miscare lasand o pelicula uscata. Ofera protectie, reduce frecarea si creste durata de viata a lantului.

50,00 lei
0 Recenzie(i)

Solutie de curatat bicicleta Shimano Bike Wash concentrata. Indeparteaza si cele mai dificile pete, ce s-au acumulat de-a lungul timpului. Solutia nu ataca elementele din cauciuc, metalul sau piesele sensibile din plastic.

30,00 lei
0 Recenzie(i)

Shimano Wet Lube minimizeaza frecarea si reduce uzura. Este o alegere perfecta pentru conditii umede dar se comporta la fel de bine si in conditii uscate.

35,00 lei
0 Recenzie(i)

Shimano PFTE Lube reduce frecarea ceea ce duce la o uzura mai scazuta in timp. Particulele de teflon nu permit acumularea excesiva de mizerie pe sistemul de angrenare. Este indicat pentru a fi folosit pe vreme uscata.

Arată 1 - 15 din 21 elemente