Ciclocomputer Sigma BC 7.16 ATS

Ciclocomputer Sigma BC 7.16 ATS

165,00 Lei

Sigma

Cod produs:

Ciclocomputer Sigma BC 7.16 ATS

Disponibil

TBI Credit

Icon securitate LibraPay

Partajeaza
  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

BC 7.16

 BC 7.16 este disponibil in ambele variante de transmisie: cu fir sau fara fir ATS. In plus fata de functiile de baza, afiseaza timpul total si viteza media. Un display generos intr-un design sportiv, ce-l face un companion esential la fiecare tura

Caracteristici:

 

Functii: 


- Viteză 
- Viteză medie  
- Distantă totală pe zi 
- Distantă totală
- Timp petrecut în sa 
- Timp total petrecut în sa
- Ceas

Start/stop automat
Rezistentă la apă IPX8
Montare fără scule
Compatibilitate UFSB (Universal Fast Setting Box)

ATS

Analog Transmission System

ATS este noul sistem de transmisie analog codificat single-channel dezvoltat si detinut de SIGMA SPORT.  BC 7.16 ATS reprezinta una din multele optiuni de computere fara fir din gama de produse TOPLINE2016 .

Transmitatorul wireless de pe furca, transmite securizat semnalul de la magnet la receptor(computer), dupa iecare rotatie. Spre deosebire de majoritatea computerelor din aceasta clasa, BC 7.16 ATS va respinge oricare alt semnal wireless, prevenind , "comunicarea incrucisata" atunci cand pedalezi alaturi de alt ciclist.

Partenerul indispensabil in fiecare tura

Autonomia de pana la 100 ore, iti permite  sa inregistrezi si sa salvezi turele din vacanta petrecuta pe bicicleta.

Ecran maxim, marime minima

Noua forma lina si verticala va asigura un aspect elegant al noilor computere din gama TOPLINE 2016, indiferent ca sunt montate pe pipa sau pe ghidon. Noile computere beneficiaza de ecran maximizat si carcasa minimalizata, pentru a putea citi cu usurinta numerele si literele.

BC 7.16 este rezistent la apa conform standardului international IPX 8. Aceasta se traduce prin faptul ca dispozitivul este protejat la imersie permanenta. Nimic nu-i sta in cale la urmatoarea tura prin ploaie.

Sigma

07162

Fisa tehnica

Producator
Sigma
Tip Computer
Ciclocomputer fara fir (Wireless)
GPS
Nu
Cadenta
Nu
Pulsmetru
Nu

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !