Ciclocomputer GPS Garmin Edge 130 Plus, pachet MTB

Ciclocomputer GPS Garmin Edge 130 Plus, pachet MTB

1.349,00 lei

Cod produs:010-02385-21

Garmin

Ciclocomputer GPS Garmin Edge 130 Plus, pachet MTB

Disponibilitate: 0000-00-00
Disponibil

Icon securitate LibraPay

TBI Credit

Distribuiti
 

Datele tale sunt in siguranta

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Retur in 14 zile calendaristice

Ciclocomputer GPS Garmin Edge 130 Plus, pachet MTB

FIECARE CURSĂ TREBUIE SĂ CONTEZE

Nu vă opriţi niciodată din pedalat cu acest computer compact pentru ciclism, cu GPS. Fie aţi pornit în explorarea unor trasee noi, fie doriţi să salvaţi planeta prin naveta zilnică, alegeţi Edge 130 Plus.

Pachetul include:

  • Edge® 130 Plus
  • Suport frontal
  • Senzor de viteza
  • Telecomanda
  • Cablu USB
  • Documentaţie

ANTRENAMENTE AVANSATE

Sincronizaţi exerciţiile din contul Garmin Connect™ şi din altele, precum TrainingPeaks®, direct pe dispozitivul dvs. Edge. Vizualizaţi antrenamentul care urmează şi lansaţi exerciţiul relevant fără probleme.

MONITORIZAREA PERFORMANŢELOR

Îmbunătăţiţi-vă nivelul de condiţie fizică cu informaţii dinamice despre performanţă, precum VO2 max., pulsul4 şi multe altele.

DINAMICĂ MTB

Monitorizaţi detaliile epice ale fiecărei curse cu noile statistici pentru ciclismul montan cum ar fi numărul de sărituri, distanţa săriturilor şi durata de inactivitate.

FUNCŢIA CLIMBPRO

Vizualizaţi automat distanţa de urcare rămasă şi înclinarea atunci când urcaţi urmărind o rută sau un traseu. Acest lucru vă ajută să vă măsuraţi efortul şi să vedeţi cât de mult mai aveţi de suferit.

MULTI-GNSS

Edge 130 Plus foloseşte mai multe sisteme de sateliţi (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul. Un altimetru încorporat vă indică şi altitudinea la care aţi ajuns pe bicicletă.

NAVIGARE UŞOARĂ

Rămâneţi pe ruta corectă cu indicaţiile despre viraje, plus o hartă cu marcaje intermediare pentru a vedea pe unde aţi trecut şi încotro mergeţi. La finalul fiecărei călătorii, Edge 130 Plus chiar vă poate direcţiona înapoi către locul de plecare.

ECRAN PERFECT CLAR

Vedeţi indicaţiile pe un afişaj de 1,8 inch care este foarte clar şi uşor de citit în lumina directă a soarelui sau în condiţii de lumină redusă.

COMPATIBILITATE VARIA™

Asociaţi computerul Edge 130 Plus cu radarul nostru retrovizor şi cu luminile Varia, astfel încât să puteţi vedea şi să fiţi văzuţi cu uşurinţă.

DETECŢIE INCIDENTE

Acest dispozitiv Edge trimite automat locaţia către contacte de urgenţă preîncărcate dacă acesta detectează un incident1.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primiţi mesaje text şi alerte direct pe dispozitivul dvs. Edge, atunci când este asociat cu un smartphone compatibil.

CONNECT IQ™

Descărcaţi câmpuri de date personalizate din Connect IQ Store pentru a vedea mai multe statistici dintr-o privire.

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT

Aplicaţia Garmin Connect găzduieşte o comunitate online în dezvoltare, în care cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura, putând chiar să-şi distribuie victoriile prin intermediul reţelelor de socializare.

COMPATIBILITATE CU TRAINERUL INTELIGENT

În curând veţi putea să asociaţi Edge 130 Plus cu trainerul Tacx® de interior pentru a vă putea folosi bicicleta când doriţi şi unde doriţi.

010-02385-21

Detalii tehnice

Producator
Garmin
Tip Computer
Ciclocomputer fara fir (Wireless)
GPS
Da
Pulsometru
Da

Referinta specifica

Scrie o recenzie

Fii primul acare adauga o recenzie !

Din aceeasi categorie