GPS Edge 1030 Bundle

GPS Edge 1030 Bundle

3.199,00 Lei

Garmin

Cod produs:

Cel mai nou GPS de bicicletă, cu navigație și funcții de conectare

Disponibil

TBI Credit

Icon securitate LibraPay

Partajeaza
 • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
 • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
 • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

Cel mai bun computer pentru bicicletă cu GPS şi funcţii de navigare şi conectate

 • Computer pentru bicicletă de 3,5” cu funcţii complete de navigare, de măsurare a performanţelor şi de informare a ciclistului
 • Tehnologia de direcţionare pe rute populare Trendline foloseşte miliarde de kilometri din datele de călătorie Garmin Connect pentru a vă indica cele mai bune rute pe şosea şi pe teren accidentat
 • Harta pentru ciclism preîncărcată de la Garmin oferă indicaţii pas cu pas şi noi alerte de navigare
 • Noua funcţie de mesaje între ciclişti1 vă permite să ţineţi legătura cu alţi ciclişti din grup
 • Depăşiţi-vă limitele la fiecare tură cu funcţia preîncărcată Strava Live Segments, actualizată recent
 • Durata de viaţă a bateriei: până la 20 de ore2, putând fi extinsă până la 40 de ore cu acumulatorul Garmin Charge

Faceţi ture mai lungi şi mai intense şi rămâneţi conectat cu ciclocomputerul GPS Edge 1030. Dispune de tehnologie de direcţionare pe rute populare Trendline, care foloseşte miliarde de kilometri din datele de călătorie pentru a vă indica cele mai bune rute pe şosea şi pe teren accidentat. Fie că concuraţi, faceţi naveta sau căutaţi aventuri, am găsit o călătorie mai bună pentru dvs.

Creaţi cel mai bun hub de ciclism

Edge 1030 include cele mai recente instrumente de navigare şi este compatibil cu gama noastră extinsă de accesorii de ciclism, care vă permit să măsuraţi aspecte cheie ale performanţei dvs. Funcţionează şi cu suplimente de informare care pot crea un mediu mai sigur pentru ciclişti. Puteţi crea reţeaua perfectă cu Garmin, iar totul începe cu un computer Edge.

Tehnologia de direcţionare pe rute populare ştie unde merg cicliştii

De la crearea comunităţii online Garmin Connect™, cicliştii au încărcat miliarde de kilometri de date înregistrate în timpul turelor. A venit momentul să profităm de aceste date cu tehnologia de direcţionare pe rute populare Trendline. Când Edge 1030 generează o nouă călătorie pentru dvs., dispozitivul găseşte cea mai bună rută — alegând din drumurile (şi traseele) folosite cel mai frecvent de alţi ciclişti. Alternativ, puteţi folosi noul Creator de trasee îmbunătăţit de pe Garmin Connect pentru a genera rute suplimentare de parcurs cu bicicleta pe baza datelor de popularitate.

Navigare avansată cu harta pentru ciclism Garmin

Garmin este ghidul dvs., indiferent dacă mergeţi cu bicicleta pe şosea sau pe teren accidentat. Computerul pentru bicicletă Edge 1030 este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi noi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor strânse. În timp ce mergeţi cu bicicleta, primiţi informaţii despre datele de altitudine, vedeţi puncte de interes şi căutaţi adrese. Funcţia Trasee dus-întors va genera chiar o rută pentru dvs. Doar indicaţi dispozitivului Edge 1030 o distanţă şi o direcţie de pornire şi vă va oferi 3 rute din care să alegeţi. Şi, bineînţeles, dispozitivul este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă dacă vă abateţi de la aceasta. Când plănuiţi plimbări mai lungi cu bicicleta, vă puteţi baza pe Edge 1030. Are o autonomie de până la 20 de ore, iar cu noul acumulator integrat Garmin Charge, computerul Edge va ţine pasul cu dvs.

Mesaje între ciclişti

Nu este nevoie să luaţi telefonul sau să vă faceţi griji în legătură cu alţi ciclişti din grup care rămân în urmă sau o iau înainte. Funcţia de mesaje între ciclişti vă permite să trimiteţi note scrise în prealabil de pe computerul dvs. Edge 1030 pe computerul lor Edge. Anunţaţi-vă prietenii că îi veţi prinde din urmă în câteva minute sau spuneţi-le dacă doriţi să nu vă aştepte. Dacă aţi făcut o pană sau aveţi nevie de ajutor, puteţi trimite un mesaj cicliştilor din grup asociaţi cu GroupTrack3 pentru a vă putea găsi.

Conectivitate inteligentă

Edge 1030 vă menţine conectat şi în alte moduri. Răspundeţi la apeluri telefonice pierdute sau mesaje text cu mesaje scrise în prealabil4, cum ar fi „ajung curând acasă”. Nu vă lăsaţi prietenii şi familia — sau alţi ciclişti din grup — să se îngrijoreze, permiţându-le să vă urmărească turele cu bicicleta în timp real cu LiveTrack şi GroupTrack. Profitaţi de încărcările automate pe Garmin Connect, descărcaţi aplicaţii şi widgeturi gratuite din magazinul Connect IQ şi conectaţi-vă chiar la Wi-Fi® pentru actualizări de software uşoare.

Mergeţi cu bicicleta cu încredere şi uşurinţă

Edge 1030 poate fi utilizat cu noul nostru suport încastrat, care menţine dispozitivul la acelaşi nivel cu ghidonul, nu mai sus. Suportul nu doar oferă dispozitivului Edge un profil mai coborât, dar permite şi deconectarea simplă a accesoriilor opţionale, precum acumulatorul Garmin Charge sau oricare dintre dispozitivele noastre din gama Varia™ de informare a ciclistului. Edge 1030 este compatibil cu radarul retrovizor şi luminile inteligente de bicicletă Varia pentru a crea un mediu mai sigur pentru ciclişti. Dispune totodată de sistem integrat de detectare a incidentelor5, care vă trimite automat locaţia unei persoane de contact în caz de urgenţă atunci când aveţi probleme.

Strava Live Segments vă ajută să obţineţi performanţe mai bune

Garmin şi Strava vă oferă şi mai multe modalităţi de a vă testa limitele. Veţi primi în continuare alerte pentru începutul şi finalul unui segment şi veţi putea să concuraţi virtual cu prietenii de pe Strava graţie unei comparaţii secundă cu secundă reconcepute, care vă arată rezultatele dvs. Veţi putea totodată să vă comparaţi efortul actual cu recordul personal, cel mai recent antrenament sau cel mai bun rezultat al prietenilor dvs. Iar noua funcţie Explorare segmente vă permite să vedeţi segmente populare şi segmente mai lungi din apropiere direct pe computerul Edge.

De la plan la performanţă cu TrainingPeaks

Cu aplicaţia TrainingPeaks Connect IQ, este cât se poate de uşor să beneficiaţi de antrenamentul planificat în fiecare tură cu bicicleta, la fel de uşor ca atunci când porniţi dispozitivul Edge 1030. Aplicaţia preîncărcată vă afişează antrenamentul zilnic direct pe dispozitivul Edge. Vă îndrumă în timp real pe parcursul antrenamentului, oferindu-vă ţinte de intensitate şi durate pentru fiecare interval. După antrenament, sincronizaţi cu TrainingPeaks pentru analize detaliate şi pentru a vă măsura nivelul de atingere a obiectivelor. Creaţi un cont TrainingPeaks gratuit şi începeţi să folosiţi un plan de antrenament gratuit (în limba engleză).

Plan de efort personalizat pentru ziua cursei de la Best Bike Split

Best Bike Split vă permite să vedeţi cum modificări ale greutăţii, forţei şi rezistenţei la înaintare vă pot afecta timpul vizat de finalizare a cursei şi creează planul perfect de efort pentru ziua cursei. Cu aplicaţia Best Bike Split Race Sync, planul de efort pentru ziua cursei vă va ajuta să obţineţi cel mai bun timp de cursă. Nu trebuie decât să conectaţi contul Best Bike Split cu dispozitivul Edge 1030 şi veţi putea accesa uşor toate planurile de cursă actuale. Creaţi astăzi un cont Best Bike Split gratuit (în limba engleză) şi începeţi să vă planificaţi strategia perfectă pentru ziua cursei.

Monitorizaţi-vă performanţa, antrenamentul şi recuperarea

Cât de eficient este planul dvs. de antrenament actual? Edge 1030 vă va ajuta să monitorizaţi antrenamentul şi perioada de recuperare pentru a vă putea pregăti mai bine pentru o cursă sau Gran Fondo. Starea antrenamentului este un instrument nou de monitorizare a performanţelor care evaluează automat istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă antrenamentul dvs. este eficient, dacă atinge valoarea de vârf sau vă suprasolicitaţi. Noul indice alefectului antrenamentului anaerobic deschide o fereastră către o dimensiune critică a antrenamentului, care să vă indice dacă acesta vă îmbunătăţeşte capacitatea de a vă depăşi limitele. Puteţi chiar vizualiza volumul total al antrenamentelor, care măsoară volumul de exerciţii din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul dvs. optim pentru nivelul de fitness şi cu istoricul recent de antrenamente.

Personalizaţi-vă dispozitivul

Este uşor să vă personalizaţi dispozitivul Edge 1030 cu aplicaţii şi widgeturi gratuite şi câmpurile de date dorite din magazinul Connect IQ. Aplicaţii precum AccuWeather vă anunţă când se va opri ploaia ca să vă faceţi timp pentru o plimbare cu bicicleta. Obţineţi feedback imediat cu aplicaţia MPA and Power de la Xert pentru a vedea dacă vă depăşiţi nivelul de efort maxim disponibil. O varietate de câmpuri de date configurabile vă arată statisticile preferate pe un ecran uşor de vizualizat.

Ce găsesti in cutie ?

 • Edge 1030
 • Monitor cardiac premium
 • Senzor de cadenţă
 • Senzor de viteză
 • Suporturi (standard şi proeminent extins)
 • Cablu USB
 • Conexiune
 • Documentaţie

1Când este conectat cu un telefon smart compatibil

2Durata de viaţă a bateriei poate varia în funcţie de utilizare

3Când este conectat cu un telefon smart compatibil; GroupTrack poate monitoriza până la 50 de cicliști.

4Disponibil doar pe dispozitive Android

5Când este conectat cu un telefon smart compatibil; În principal folosit pentru ciclism de șosea.

6Necesită un abonament Strava Summit.

Wi-Fi® este o marcă înregistrată a Wi-Fi Alliance.; Cuvântul si sigla Bluetooth® sunt deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare de către Garmin este sub licență..

Garmin

010-01758-11

Fisa tehnica

Producator
Garmin
Tip Computer
Ciclocomputer fara fir (Wireless)
GPS
Da
Pulsmetru
Da

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !