Tracker Garmin Vivosmart HR

Tracker Garmin Vivosmart HR

670,00 Lei

Garmin

Bratara electronica pentru fitness, Garmin Vivosmart HR

Culoare
Disponibil

Partajeaza
  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

Tracker de activitate inteligent cu monitorizarea pulsului de incheietura


Bratara eleganta este confortabila pe intreaga durata a zilei, iar ecranul aprins permanent va afiseaza datele fiind usor de citit chiar si in lumina soarelui. Afiseaza pasii, distanta, caloriile, pulsul, etajele urcate si intensitatea activitatii. Primiti alerte privind mesajele text, apelurile, elementele din calendar si activitatea din retelele sociale Controlati-va muzica si camera de actiune VIRB® (comercializata separat), totul de la incheietura mainii. Va reaminteste sa aveti un stil de viata activ prin intermediul barei de miscare si vibratiilor de alerta.


Monitorizarea pulsului la incheietura mainii


Trackerul inteligent de activitate cu monitorizare a pulsului la incheietura Vivosmart HR, cu tehnologie Elevate™, masoara pulsul la incheietura mainii, 24/7. Acest lucru va ofera libertatea de a face sport fara necesitatea unei benzi toracice de masurare a pulsului, suplimentare. Pe baza pulsului, Vivosmart HR ofera informatii privind caloriile arse si cuantifica intensitatea activitatilor dvs. sportive, generand date care va reflecta mai bine eforturile. Va puteti chiar utiliza dispozitivul Vivosmart HR ca bratara de puls, purtata la incheietura, atunci cand este asociat cu alte dispozitive Garmin compatibile.


Mai mult decat pasii


In plus fata de numararea pasilor, caloriilor si masurarea distantei, Vivosmart HR numara etajele urcate, cu ajutorul altimetrului sau barometric integrat. Indiferent daca iesiti sa alergati sau incercati un nou program de exercitii fizice, acesta cuantifica intensitatea activitatii dvs. folosind minutele de activitate intensa. Aceasta functie va permite sa va monitorizati progresul catre atingerea obiectivelor de activitate fizica recomandate de organizatii din domeniul sanatatii precum Asociatia Americana de Cardiologie, Centrele S.U.A. de Prevenire si Control al Bolilor, Organizatia Mondiala a Sanatatii.


Depasiti-va limitele in fiecare zi


Vivosmart HR va determina nivelul curent de activitate, apoi va aloca un obiectiv zilnic fezabil. Pe masura ce atingeti aceste obiective, acesta va modifica obiectivul pentru ziua urmatoare, ajutandu-va sa faceti treptat tranzitia catre un stil de viata mai sanatos. Pe durata intregii zile, acest dispozitiv va reaminteste sa duceti un stil de viata activ cu ajutorul barei de miscare si al alertelor cu vibratii generate dupa 1 ora de inactivitate. Pentru a reseta cronometrul de inactivitate, faceti o mica plimbare.


Conectati-va


Trackerul de activitate Vivosmart HR se sincronizeaza automat cu smartphone-ul dvs. pe intreaga durata a zilei pentru a va salva datele in comunitatea online gratuita. In Garmin Connect™, va puteti salva, planifica si partaja activitatea, depasindu-va limitele in fiecare zi prin numarul zilnic de pasi. Conectati-va la alti utilizatori pentru a concura si a trimite provocari. Pentru monitorizarea detaliata a caloriilor, puteti crea un cont MyFitnessPal si il puteti asocia contului dvs. Garmin Connect. Acest lucru va permite sa comparati caloriile consumate cu numarul total de calorii arse, pe care Vivosmart HR le inregistreaza pe durata intregii zile.

Garmin

GR-020-00161-31

Fisa tehnica

Producator
Garmin
GPS
Nu
Pulsmetru
Da
Tip Ceas
Monitorizare Activitate

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !