Bidon Camelbak Podium

Bidon Camelbak Podium

59,00 Lei

Camelbak

Cod produs:

Bidonul CamelBak® Podium® revolutioneaza bidoanele folosite in disciplinele sportive oferind un design inovativ ce simplifica hidratarea. Sistemul patentat al valvei, Jet Valve™, permite utilizatorului sa se hidrateze imediat, fara a deschide sau inchide capacul bidonului.

Selecteaza optiunea
Culoare
Capacitate
Verifica stoc

Icon securitate LibraPay

Partajeaza
  • Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare Datele dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare
  • Livrare nationala prin Fan Courier Livrare nationala prin Fan Courier
  • Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare. Posibilitatea returnării produselor in 14 zile calendaristice de la achizitionare.

Bidonul CamelBak® Podium® revolutioneaza bidoanele folosite in disciplinele sportive oferind un design inovativ ce simplifica hidratarea. Sistemul patentat al valvei, Jet Valve™, permite utilizatorului sa se hidrateze imediat, fara a deschide sau inchide capacul bidonului. Suprafata de contact cu palma ofera o aderenta excelenta. Marimea mare a duzei genereaza un debit excelent de lichid dar este si usor de inlaturat pentru curatare. Bidonul are un sistem de inchidere cu indicatii grafice pentru a putea fi transportat in siguranta, prevenind scurgerile.

Producator Camelbak
Capacitate 610/710 ml
Dimensiuni 9.5 X 2.75 in / 24.13 X 6.98 cm
Material polipropilena 100% BPA-Free TruTaste™ Polypropylene
Material capac polipropilena 100% BPA-Free TruTaste™ Polypropylene
Material valva Jet Valve™ silicon medical
Greutate 90,7 gr.

Camelbak

52431

Fisa tehnica

Producator
Camelbak
Tip
Bidon
Izolatie Termica
Nu

Referinte specifice

ean13
886798420059

Scrie o recenzie

Fii primul care scrie o recenzie !