aparatori-noroi

Apărători noroi 

Au fost găsite 18 de produse
29,00 lei
0 Recenzie(i)

Aparatoare noroi pentru furca Merida, fabricata din polipropilena, ce poate fi reciclata, fiind in acest fel prietenoasa cu mediul.

62,00 lei
0 Recenzie(i)

Aparatoare fata cu prindere rapida, din plastic rezistent la socuri. Pereche cu SKS X-Tra-Dry.

90,00 lei
0 Recenzie(i)

Protectia fata DeFender FX™ este alegerea perfecta pentru o aripa usoara si durabila in zilele ploioase pe carari noroioase. Sistemul Quick Release asigura instalarea si dezinstalarea in intervalul secundelor. Suprafata interioara este extrem de lustruita pentru ca noroiul sa nu adere si astfel curatare acesteia devine mai usoara..

240,00 lei
0 Recenzie(i)

Setul de aparatori Topeak DeFender XC1/XC11 ofera o protectie durabila impotriva ploii sau noroiului pentru bicicletele ce folosesc roti de 29. Aceste protectii de plastic rezistente la impact, sunt incredibil de usoare, usor de instalat si permit montarea pe furcile cu cursa mare.

155,00 lei
0 Recenzie(i)

Aparatoarea Topeak XC1 este usoara, confectionata din doua piese ce acopera roata fata. Se monteaza pe bratele furcii si se obtine in acest fel o protectie impotriva improscarii cu noroi sau mizerie. Clema asigura prinderea in siguranta pe bratele furcii, iar sistemul de siguranta iti permite sa detasezi aripa atunci cand un obiect obstructioneaza...

190,00 lei
0 Recenzie(i)

Setul de aparatori Topeak DeFender M1 & XC11 este compatibil cu toate standardele de furca, sistemul unic de desprindere rapida integreaza DeFender M1 integreaza perfect cu partea din fata a bicicletei. XC11 este o aripa usoara, detasabila ce protejeaza ciclistul de noroi . Este special conceputa pentru rotile cu diametrul de 27,5.

Arată 1 - 15 din 18 elemente