Antifurt Bicicleta Star

Distribuie

163705

Star

Produs nou

Antifurt Bicicleta Star. Iti poti pastra bicicleta in siguranta prin intermediul aplicatiei Slblock, disponibila in App Store si Google Play.

Disponibil

149,00 lei

Trebuie sa instalezi lacatul pe bicicleta, sa te conectezi la el prin aplicatie, apoi sa inchizi sistemul de prindere si sa apesi butonul de armare. Astfel, sistemul va fi armat, iar dezarmarea se va realiza prin aplicatie.

In aplicatie vei gasi mai multe posibilitati de configurare. Poti sa dezarmezi lacatul sau sa activezi functia "Atomatically unlock", care permite deblocarea automata a lacatului atunci cand telefonul conectat se afla in apropiere. Acest lucru te va ajuta sa economisesti timp.

De asemenea, vei primi notificari atunci cand cineva incearca sa deblocheze lacatul. Daca activezi functia de vibrare, atunci cand sistemul de alarma detecteaza o vibratie, va transmite o alarma de atentionare pentru o secunda. Daca inregistreaza in continuare intentia de deblocare, alarma se va porni pentru 30 de secunde. Evenimentele care declanseaza alarma sunt incercarea de a taia cablul, incercarea de a scoate bateria sau de a distruge unitatea.

Lacatul include un sistem de alarma sonor, cu 110dB, care are rolul de a speria potentialii hoti. Lacatul este extrem de eficient, iar datorita faptului ca este controlat prin intermediul aplicatiei, nu ai nevoie de chei, care pot fi pierdute cu usurinta.

Lacatul Star este realizat din materiale durabile si detine certificarea IP44 pentru rezistenta la apa.

ProducatorStar
Tip antifurtCablu
InchidereSmartfone

Scrieţi o recenzie

Antifurt Bikefun X-SAFE pliabil

Antifurt Bikefun X-SAFE pliabil

Antifurt Bikefun X-SAFE pliabil de 70 de cm, cu suport.

Produse din aceeași categorie

75,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt Trelock K2 kombi silver. Antifurt spiralat de 12 mm grosime si 100 cm lungime, inchidere cu cifru.

32,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt Force LUX din cablu de otel spiralat, inchidere cu cheie.

67,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt BBB Code Safe. Antifurt pentru biciclete cu rezistenta crescuta. Cablu interior este acoperit cu un tub flexibil din PVC pentru a proteja vopseaua bicicletei.

106,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt BikeFun Shield tip lant. Antifurtul beneficiaza de trei chei din care una este dotata cu led.

299,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt Blackburn Leavenworth Long. Aliaj din metal hexagonal de 16 mm cu strat protector anti zgariere. Suporta o forta de taiere de 10 tone.

200,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt Combo Blackburn Local U-Lock & 4' Cable. Cablu de kevlar pentru o legare mai ușoară. Colier din otel calit, hexagonal de 10mm cu protectie anti-zgarieturi.

123,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt BikefunF SHIELD, lant cu zale de otel, 8x8x1200, inchidere cu cheie

249,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt tip "U" pentru bicicleta, Blackburn Leavenworth, foarte rezistent.

135,00 lei
0 Recenzie(i)

Antifurt cu cheie, pentru bicicleta, Blackburn Angola