Cross Country
Cross Country

cross-country

Bicicletele pentru Cross Country, sau pe scurt XC, sunt cele mai usoare si rapide Mountain Bike-uri si sunt utilizate in ture de agrement sau la concursuri. Cele mai utilizate biciclete sunt cele hardtail, dar si bicicletele full-suspension pentru XC, devin din ce in ce mai populare. De regula au suspensii cu cursa de 80-100mm, echipate de mult...

cross-country

Bicicletele pentru Cross Country, sau pe scurt XC, sunt cele mai usoare si rapide Mountain Bike-uri si sunt utilizate in ture de agrement sau la concursuri. Cele mai utilizate biciclete sunt cele hardtail, dar si bicicletele full-suspension pentru XC, devin din ce in ce mai populare. De regula au suspensii cu cursa de 80-100mm, echipate de multe ori cu sistem de blocare a suspensiei.

Cumpara una daca iti place sa-ti impingi ritmul cardiac cat de mult se poate si vrei sa te dai ore in sir. 

Mai mult

Cross Country 

Au fost găsite 146 de produse
2 599,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Giant Revel 2 2017 dispune de un cadru usor, solid si geometrie inteligenta, furca cu suspensie si roti de diametru mare, Revel este alegerea ideala pentru riderii entry-level. Este eficienta si confortabila pe drumuri pavate sau poteci, capabila sa te duca spre experiente off-road din ce in ce mai provocatoare.

3 099,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Giant Revel 1 2017 dispune de un cadru usor, solid si geometrie inteligenta, furca cu suspensie si roti de diametru mare, Revel este alegerea ideala pentru riderii entry-level. Este eficienta si confortabila pe drumuri pavate sau poteci, capabila sa te duca spre experiente off-road din ce in ce mai provocatoare.

2 999,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GIANT TALON 3 LTD. Cadrul usor din aluminiu ALUXX prezinta un design clasic adaptat tehnologiei rotilor de 27.5'' si este conceput pentru optimizarea acestei dimensiuni a rotilor si a furcii cu suspensie de 100mm. Este alegerea ideala pentru ciclistii off-road entuziasti, aflati in cautarea unei combinatii intre rapiditate si control.

2 499,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Liv Giant Tempt este foarte versatila si eficienta, pe off-road sau in oras, geometria si designul cadrului oferind o pozitie comoda, siguranta si stabilitate. Un mix inteligent intre stil, confort si tehnologie, bazat pe un cadru usor ALUXX conceput pentru femei, si roti de 27.5''. 

2 499,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta GIANT TALON 3. Cadrul usor din aluminiu ALUXX prezinta un design clasic adaptat tehnologiei rotilor de 27.5'' si este conceput pentru optimizarea acestei dimensiuni a rotilor si a furcii cu suspensie de 100mm. Este alegerea ideala pentru ciclistii off-road entuziasti, aflati in cautarea unei combinatii intre rapiditate si control.

1 499,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Sprint Maverick 29 HDB negru/albastru 2017-480 mm

12 190,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida Big.Nine 7000. Ca orice marca inovatoare ce joaca un rol important in cupele mondiale de mountainbike, Merida a invatat din experienta unei munci sustinute, ca un singur lucru este important intr-o competitie, sa fuga cat mai repede. In toata cariera sa, Big Nine, a reusit sa-si urce riderii pe podium de prea multe ori pentru a fi...

2 190,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta Merida Big.Nine 20-MD. Ca orice marca inovatoare ce joaca un rol important in cupele mondiale de mountainbike, Merida a invatat din experienta unei munci sustinute, ca un singur lucru este important intr-o competitie, sa fuga cat mai repede. In toata cariera sa, Big Nine, a reusit sa-si urce riderii pe podium de prea multe ori pentru a fi...

1 850,00 lei
0 Recenzie(i)

Bicicleta pentru cross country Devron Riddle Men H1.7 2017

Arată 1 - 15 din 146 elemente